• 3

Omiljena serija, važna utakmica, najnoviji film: Saznajte gde i kada uz Telegraf TV program

Danas uopšte nije lako snaći se među 100 i više kanala koje svako od nas ima na svom televizoru, zato je tu Telegraf TV program da vam u tome pomogne!

  • 3

Nekada se znalo. Otvoriš novine na poslednjoj strani, na gornjoj polovini pogledaš šta i kad se emituje na nekom od 3 - 4 kanala, i to je to! Danas, kada svako od nas ima kablovsku televiziju u svom stanu, stvari mnogo drugačije. Onoliko kanala koliko ih danas imamo ne bi moglo da stane ni na 3 - 4 strane novina!

Nije uopšte lako snaći se među 100 i više kanala. Često se pitamo: Gde je serija?, Na kom kanalu je utakmica?, Kada počinje film?, Šta to sprema Džejmi?, O čemu je taj dokumentarac?...

Zato je Telegraf.rs tu da vam pomogne da na brz i jednostavan način dođete do odgovora na sva ova pitanja. Vaš omiljeni internet portal upravo je pokrenuo novu stranicu - TV program.

Ova stanica vam nudi detaljan pregled 100 najgledanijih kanala u Srbiji, čije programske šeme možete pretraživati po različitim kriterijumima.

Naš TV program vam nudi mogućnost odabira onoga što se trenutno emituje na svih 100 kanala i pregleda po satima i danima. Na raspolaganju vam je i mogućnost pregleda svih 100 kanala i odbira programske šeme svakoga od njih pojedinačno.

A da biste lakše pronašli termin emitovanja omiljene serije ili pronašli dobar film kojim ćete ispuniti ovo poslepodne, tu je i mogućnost odabira prikaza samo filmova ili serija koje se emituju tokom dana. I ne samo to, uz svaki film i svaku seriju postoji i njihov opis koji će vas bolje uputiti u radnju.

I naravno, kakva je to ponuda od 100 kanala, ako bar 15-ak nisu sportski. Samo jednim klikom, naš TV program će vam dati pregled svih utakmica koje se trenutno igraju i prenose na sportskim kanalima.

Naš TV program vam pomaže se lakše snađete u ponudi programa 100 najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, štedi vam vreme na "šaltanju" kanala na daljinskom upravljaču i omogućava vam da uvek budete detaljno informisani o sadržaju svih serija i filmova.

Najbolji i najsadržajniji TV program sa Telegrafom je na samo jedan klik daleko od vas!

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R

    Pun pogodak.

  • Top

    Izgleda svetski!

  • Peca

    Nisam neki ljubitelj televizije i kad ga upalim obicno gledam samo 2-3 ista programa. Danas sam prvi put primetio neke interesantne emisije na kanalima na kojima uglavnom nista i ne gledam. Hvala mnogo! Tv program vam je stvarno super uradjen i jednostavan za koriscenje.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima