≫ 

Problemi sa radom Google servisa u svetu

Korisnici ističu da aploadovanje/ubacivanje fajlova ne funkcioniše na različitim Google servisima

  • 0
Google, kompanija, logo Foto: Tanjug/AP

Brojni Google servisi, među kojima Gmail, Google Drive, Google Docs, Google Meet, Groups, Chat, Keep i Voice, u poslednih nekoliko sati imaju probleme u radu, saopštila je ta kompanija na svom G Suite Status Dashboard-u.

Korisnici ističu da aploadovanje/ubacivanje fajlova ne funkcioniše na različitim Google servisima, što je potvrđeno za dodavanje attachmenta u Gmail i na privatnim i na G Suite nalozima. U nekim slučajevima dolazi i do neuspešnog kreiranja nove imejl poruke ili odgovaranja na poruku, piše The Verge.

Google je prvo primetio probleme koji su nastali sa Gmail-om, a potom je zvanično potvrdio različite druge probleme: slanje poruka preko Gmail-a, snimanje u Meet servisu, keiranje fajlova u Drive-u, uploadovanje u Admin Console-u, ostavljanje poruka u Google Chat-u, problemi sa Keep i Voice mail servisima.

I sajt Downdetector, koji prati rad globalnih onlajn servisa, javlja da su problemi sa Google servisima široko rasprostranjeni, pretežno za Gmail i Google Drive, preosi Benchmark.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA