Kako vam se (ne) dopada novi izgled Facebooka?

Do ovih dana korisnici su imali mogućnost da prikaz vrate na doskorašenji "plavi" dizajn, ali je od ove nedelja ta opcija počela da nestaje sa profila...

  • 0
Facebook, Fejsbuk Foto: Pixabay

"Ja ću da se isključim sa 'fejsa', ako mi ukinu opciju vraćanja na stari!", "Odvratan je novi FB... I light i dark!", "Ni meni se ne dopada, nepregledan je...", "Zbunjuje, ali sam navikla!", "Malo je konfuzan i nekada baguje", "Kad ukinu vraćanje, navići ću se...", "Sada sam ga i ja dobila zauvek! Lupam tastaturu!"

Ovako su glasili neki od odgovora na pitanje "Kako vam se dopada/ne dopada novi izgled Facebook-a?", u internoj anketi koju smo sproveli u našoj redakciji.

O promenama koje je najveća društvena mreža na globalnom intrenetu u više navrata najavljivala tokom leta već smo pisali i najavljivali ih. To su, u isto vreme, verovatno i najveće od nastanka Facebooka.

Do ovih dana korisnici su imali mogućnost da prikaz Facebook stranica na svojim uređajima vrate na stari, odnosno doskorašenji "plavi" dizajn, ali je od ove nedelja ta opcija počela da nesataje sa profila.

To znači da ćemo od sada morati ili da se polako navikavamo na novi izgled naših Facebook profila ili da potpuno odustanemo do korišćenja ove mreže. Ako je za utehu, bar od silnog "belila" novog dizajna možemo da se "odbranimo" aktivranjem tamnog moda, ali će nam prikaz i raspored ekrana svakao ostati isti.

Šta vi mislite o novom izgledu najpopularnije svetske duštvene mreže? Odgovor na ovo pitanje dajte u Telegrafovoj anketi u tekstu, a svoje mišljenje na ovu temu možete ostaviti i u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA