≫ 

YouTube prekida desetogodišnju tradiciju

"2020. je bila drugačija. I ne čini se ispravnim da se nastavi kao da nije..."

  • 2
Youtube Foto: Pixabay

YouTube ove godine neće praviti svoj godišnji video "Premotavanje unazad", u kome se osvrće na prethodnih 12 meseci.

- 2020. je bila drugačija. I ne čini se ispravnim da se nastavi kao da nije - navodi se u saopštenju kompanije koje prenosi Gardijan.

YouTube je svake godine od 2010. godine pravio retrospektivu, na kojoj se pojavljuju velika imena koja se osvrću na viralne trenutke iz te godine.

Ipak, nisu svi imali dobar prijem, pa je tako video iz 2018. postao video sa najviše "dislajkova" na popularnoj platformi.

A onda je prošle godine promenjen format "Premotavanja", i napravljena je kompilacija video snimaka sa najviše "lajkova" iz 2019. godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    14. novembar 2020 | 14:30

    Steta za youtube jer sve sto valja nasi politicari uniste, do sada su ljudi zaradjivali za zivot preko youtuba a sada kad je drzava uvela novi harac sve ove godine sto sam radio radio sam za politicare da bi njima napunio dzepove i na kraju sam i u gubicima. Zali boze sto sam i pocinjao sa youtubom da sam znao da ce ovako biti nikada se nebi mucio da zaradim dinar na ovaj nacin, toliko ulozio vremena, svog zdravlja i novca da bi na kraju bio duzan politicarima i na kraju ce me strpati u zatvor sto nisam bio lopov i sto sam posteno pokusao da zaradim da bi prehranio sebe i svoju porodicu!!!!!!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA