≫ 

Na Tomorrow konferenciji biće reči i o blokčejnu: Poznati i učesnici panela

Tomorrow konferencija, najveća evropska Crypto, NFT i Metaverse konferencija, objavila je svoj program sa satnicom

  • 0
TOMORROW konferencija Foto: Promo

Ovaj jedinstveni događaj, održaće se od 13. do 15. maja u BelexpoCentru u Beogradu. Ekskluzivno na TOMORROW konferenciji, a po prvi put u Evropi, biće organizovan i panel u Metaversu.

Osim dnevnog programa koji će predstaviti poslednje svetske trendove iz ovih sfera, biće organizovane i žurke na kojima će nastupiti svetske muzičke zvezde. Događaj u saradnji sa festivalom EXIT, na kom će nastupiti globalna DJ zvezda Maceo Plex, zakazan je za 14. maj u BelexpoCentru.

Program konferencije uključuje selekciju najvažnijih tema kroz predavanja i panele najvećih svetskih stručnjaka iz ovih oblasti. U planu je skoro 100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja.

Neki od govornika su Danijel Gornjaković, koji je nedavno govorio za Telegraf.rs o Thales protokolu, gejmifikaciji, metaverzumu i drugim stvarima koje su "vruća" tema u svetu tehnologije.

Takođe, jedan od panelista je i Srećko Miodragović iz kompanije Comtrade. Miodragović će govoriti u satnici koja je predviđena za teme blokčejna. 

Poznato je da blokčejn daleko prevazilazi kriptovalute i bitkoin. "Sa svojom sposobnošću da stvori veću transparentnost, a istovremeno štedi vreme i novac preduzeća, tehnologija utiče na različite sektore a mogu da ga primenjuju i vlade", smatra on.

Na konferenciji će biti reči o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta, uključujući “rudarenje”, ulaganje i još mnogo toga, a sve kroz iskustvo vodećih svetskih eksperata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA