"Igra prestola" oborila rekord u internet pirateriji!

Epizodu je putem torenta u prva 24 časa nakon premijere preuzelo više od milion ljudi, a u jednom trenutku ju je "delilo" više od 160.000, postavljajući rekord za najdeljeniji torent svih vremena

  • 2

Početak nove sezone serije "Igre prestola" postavlja nove rekorde u gledanosti, ali takođe postavlja rekorde po još jednom diskutabilnom merilu uspeha - internet pirateriji.

Nakom što je proglašena najviše ilegalno preuzimanom serijom u 2012, prva epizoda treće sezone je postavila još jedan rekord na torentu.

Epizodu je putem torenta u prva 24 časa nakon premijere preuzelo više od milion ljudi, a u jednom trenutku ju je "delilo" više od 160.000 ljudi, postavljajući rekord za najdeljeniji torent svih vremena.

Prethodni nosilac ovog rekorda je bila serija "Heroji", čiju je prvu epizodu treće sezone u jenom trenutku delilo 144.663 ljudi.

Programski predsednik HBO-a Majkl Lombardo je rekao da ga piraterija ne zabrinjava mnogo.

- Verovatno ne bi trebalo ovo da kažem, ali i to je jedna vrsta komplimenta, a piraterija za sada nije negativno uticala na prodaju DVD izdanja - rekao je Lombardo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA