(LINK DANA) Vukipedija: Enciklopedija "Ratova zvezda"

Ako vas zanima istorijat Velikog hiperspejs rata koji se odigrao pet hiljada godina pre dešavanja iz filma, ili istorija aristrokratke kuće iz koje dolazi imperator Palpatin, na pravom sve mestu

  • 0

Juče je bila premijera 3D verzije prve epizode "Ratova zvezda", najčuvenije i najpopularnije filmske naučnofantastične franšize, "Fantomske pretnje": u tom duhu danas vam predstavljamo sajt koji će obradovati svakog iskrenog zaluđenika Anakina i Luka Skajvokera, Princeze Leje, Jode, Hana Soloa i armije stormtrupera: "Wookieepedia: Star Wars Wiki".

Doslovno sve što vas zanima u vezi sa galaksijom i zbivanjima koja se u njoj odvijaju - uključujući tu i sve ono što nismo videli u filmovima već smo čitali u raznim stripovima ili romanima i gledali u crtaćima - možete naći u ovoj enciklopediji od gotovo 90 hiljada stranica.

Ako ste među onima koje zanima geologija, flora i fauna planete Tatuin na kojoj su odrasli Anakin i Luk Skajvoker, voleli biste da se detaljno upoznate sa istorijom Velikog hiperspejs rata koji se odigrao pet hiljada godina pre dešavanja iz čuvenih filmova, sa istorijatom aristokratskog klana u kome je rođen imperator Palpatin, ili bilo šta drugo što vam padne na pamet - onda je ovo pravo mesto za vas.

(LINK DANA) Wookieepedia: Star Wars Wiki

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA