Novi dizajn sajta Donesi.com

Što se tiče funkcionalnosti sajta, napravljene su značajne promene poput poboljšane pretrage restorana, proizvoda i utisaka kupaca, kao i detaljnijih informacija o ponudama u okviru pojedinih gradova

  • 0

Domaći servis za naručivanje hrane putem interneta "Donesi.com", koji za sada pokriva sve veće gradove u Srbiji i regionu, predstavio je novi, moderniji dizajn sajta.

Što se samog izgleda tiče, nije bilo drastičnih promena, već su zadržane prepoznatljive - "donesi boje". Što se tiče funkcionalnosti sajta, napravljene su značajne promene, poput poboljšane pretrage restorana, proizvoda i utisaka kupaca, kao i detaljnijih informacija o ponudama u okviru pojedinih gradova.

Novina je da će "Donesi.com" od sada sadržati i informacije o restoranima i u gradovima koji još nisu u sistemu Donesi.com, a samo širenje mreže gradova pokrivenih Donesi.com servisom je u toku.

Ono što može biti interesantno za sve ljubitelje Donesi.com servisa je najava novog sistema promo-kodova – ponovo nešto novo na domaćem internetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA