CISCO: Mobilna internet era je pred nama!

U Dubrovniku je održan veliki regionalni skup "CISCO Connect 2013" posvećen internetu i mrežnim tehnologijama, okupljajući preko 850 stručnjaka i novinara iz devet zemalja u regionu, a zaključeno je da je pred nama mobilna internet era

  • 0

U Dubrovniku je održan veliki regionalni skup "CISCO Connect 2013" posvećen internetu i mrežnim tehnologijama, okupljajući preko 850 stručnjaka i novinara iz devet zemalja u regionu, a zaključeno je da je pred nama mobilna internet era.

Glavna tema ovogodišnjeg skupa bile su internet tehnologije, odnosno njihov dalji razvoj i implementiranja u sve segmente ljudskog života. Veliki akcenat stavljan je i na krupne promene koje će uslediti u poslovanju malih, srednjih i velikih kompanija za sinhronizaciju svih računarskih komponenti u okviru preduzeća i njihovu lakšu kontrolu, odnosno upravljanje.

Na uvodnoj prezentaciji govorilo se i o daljim planovima kompanije Cisco za unapređenje svojih akademija, koje veoma uspešno posluju i u Srbiji, kao i o daljim investivcijama u IT obrazovni sistem koji je iz godine u godinu sve dinamičniji i interesantniji.

"Cisco Connect 2013" ostaće upamćen kao skup koji je doneo i niz noviteta u elektronskom poslovanju čije se implementiranje uskoro očekuje u različitim prirednim i bankarskim okruženjima.

Na predavanjima u okviru  skupa dosta se govorilo i o budućnosti interneta, kao nosioca informacija i najrazličitijih sadržaja, daljoj ekspanziji mobilnih uređaja i cloud (klaud) kompjutingu. Poruka je jasna – mobilna internet era je pred nama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA