GTA Online od 17. septembra na tržištu (VIDEO)

- GTA Online zapravo neće biti deo GTA V, očigledno igra će biti smeštena u GTA5 engine, ali će rasti i usavršavati se u sasvim posebnu celinu - izjavio je Lesli Benzis, predsednika Rocksar North studija

  • 2

Rockstar je konačno objavio trejler za "Grand Theft Auto Online", koji za sada izgleda zaista fantastično. Grand Theft Auto V na tržištu će se pojaviti 17. septembra i to za PlayStation 3 i Xbox360 konzole.

Njegov multiplejer mod pod punim imenom "Grand Theft Auto Online" biće dostupan 1. oktobra.

- GTA Online zapravo neće biti deo GTA V, očigledno igra će biti smeštena u GTA5 engine, ali će rasti i usavršavati se u sasvim posebnu celinu - izjavio je Lesli Benzis, predsednika Rocksar North studija GTA.

U GTA Online svaki igrač će imati dostupno područije u GTA V delu sa još 15 igrača, dok će ostatak područja biti naseljeno AI likovima. Na njemu je da sa njima zarati, udruži ili ih u popunosti ignoriše. Rockstar će konstantno raditi na razvoju novih sadržaja i područija za Online mode, a do kraja godine biće obavljen i content creator pomoću kojeg će igrači praviti sopstveni sadržaj.

Ukoliko se zaista obistine sva obećanja u pogledu GTA V i Onlike moda, titula najbolje igre godine teško da će otići u ruke koje nisu Rockstarove.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:rockstargames.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA