Nema više skrivanja profila na Facebooku

Kompanija je u četvrtak objavila svoje planove o ukidanju opcije privatnosti koja omogućava korisnicima da odaberu ko može da ih pronađe na ovoj društvenoj mreži

  • 5

Facebook profil više nije moguće sakriti, a najbolji način za zaštitu jeste da sami odredite ko može da vidi stvari koje želite da podelite.

Kompanija je u četvrtak objavila svoje planove o ukidanju opcije privatnosti koja omogućava korisnicima da odaberu ko može da ih pronađe na ovoj društvenoj mreži.

Još prošlog decembra prošle godine uklonili su ovu opciju za korisnike koji je uopšte nisu koristili. Međutim, sada se od pretraživanja na Facebook-u ne mogu sakriti ni oni koji to žele.

Iz ove kompanije kažu da je najbolje da samo odredite šta drugi mogu videti. Ako ništa, opcije za blokiranje određenih korisnika ili prijava i dalje postoje.

Oni koji su krili svoje profile dobiće poruku na svom profilu, a svako će i naknadno biti obavešten o privatnosti postova koje dele.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA