NOVI TREND NA FACEBOOKU: Žirafe preplavile profil slike

Sve više korisnika društvene mreže na profil sliku postavlja ovu životinju, koja u stvari predstavlja "kaznu" za nerešenu zagonetku

  • 25

Profil fotografija na Facebooku je prvi detalj koji nam govori o vlasniku profila, pa ga ljudi često koriste da bi poslali poruku kako svojim prijateljima, tako i ostalim ljudima na mreži. Novi trend slanja "šifrovanih poruka" započeo je sinoć, kada je iznenada veliki broj korisnika na svoje profil slike stavio žirafe.

Naime, fotografiju prati zagonetka : "U 3 ujutro neko vam zvoni na vrata i vi se budite. To su vaši roditelji koji su došli na doručak. Imate džem od jagode, med, vino, hleb i sir. Šta ćete prvo otvoriti?"

Tačan odgovor se šalje samo prijateljima u inbox, da bi igra opstala što duže. Ako hoćete da budete deo igre, a pogrešili ste odgovor, kazna je profil slika žirafe koju morate držati 3 dana.

Nije nam poznato zašto je u pitanju baš lik žirafe, kao ni koja je poenta ove igre, ali verujemo da će tajna uskoro biti otkrivena.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    28. oktobar 2013 | 14:14

    To mozda u AmeriKAMA gde deca i roditelji zive odvojeno a ovde kod nas roditelji imaju kljuc,baba i deda takodje,bratova zena,sestrin muz i razvedena tetka....svi oni imaju kljuc,i zive u istoj kuci.Pet generacija pod istim krovom.... ja cu da stavim stonogu na profil jer ona najbolje oslikava trenutnu situaciju.

  • Bond

    28. oktobar 2013 | 13:10

    Prvo cu otvoriti vrata xaxaxaxa

  • Pedja

    28. oktobar 2013 | 16:22

    Sto bi matorci dosli u 3?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA