GOOGLE ZA ZALJUBLJENE: Napravite sami svoju bombonjeru

Vaše je da odaberete sastojke i spakujete virtuelnu bombonjeru koja se nalazi na naslovnoj strani poznatog pretraživača, a on će vam bombone upakovati i linkom poslati na adresu drage osobe

  • 0

Google slavi Dan zaljubljenih sa interesantnim interaktivnim Google Doodle-om na svojoj stranici. Umesto standardnog logoa prikazano je srce i dve osobe, muška i ženska. Kad kliknete na njih logo se pretvara u bombonjeru.

Korisnici sami mogu da naprave svoju bombonjeru od tri vrste čokolade - bele, crne ili mlečne. Njoj možete dodati orahe, bademe, raznobojne mrvice i još mnogo toga. Google je mislio i na one koji ne vole Dan zaljubljenih, pa je "na meni" stavio sastojke poput soli i mrava.

Pretraživač potom "upakuje" čokoladice u kutiju sa linkom koji možete poslati dragoj osobi na neku od društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter ili Google+. Osoba koja dobije link klikom otvara kutiju sa natpisom "Srećan Dan zaljubljenih", a moguće je kliknuti i na čokoladice, nakon čega vam se otkriva njihov sadržaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA