Evo kako da koristite Skype preko internet pretraživača (VIDEO)

Sada vam je dovoljan samo nalog na sajtu outlook.com i jedan plugin da biste telefonirali sa dragim osobama. Pročitajte tekst i saznajte kako da unapredite vaše Skype iskustvo

  • 2

Korišćenje Skype-a sada je moguće i direktno u internet pretraživaču zahvaljujući novom plugin-u koji je izbacio Microsoft. Ovaj plugin je dostupan za Google Chrome, Mozilla-u Firefox i Internet Explorer 8 (i sve novije verzije), i vrlo jednostavno se instalira.

Kako biste koristili Skype na ovaj način potrebno je da odete na sajt outlook.com, napravite nalog ukoliko ga nemate i ulogujete se. Kada ste to uradili idite na ikonicu za poruke koja se nalazi u gornjem desnom uglu i kliknite na nju. Otvoriće vam se novi tab.

Ispod "Add people to chat" kliknite na Skype Contacts. Otvoriće vam se novi prozor koji će vam ponuditi opciju da instalirate plugin. Kliknite na "Get started" a zatim "I agree - continue". Automatski će se pokrenuti download plugin-a koji ima 5.1 megabajt. Skinite ga i instalirajte.

Kada je instalacija završena, ponudiće vam se opcija da izaberete da li već imate nalog za Skype ili želite da napravite novi, izaberite jednu od te dve opcije i možete početi sa skajpovanjem.

Pogledajte i video prikaz instaliranja ovog plugin-a:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA