NAPILI STE SE? Prespavajte u šatoru ispred bara

Linzi Dženings, gazdarica britanskog paba, odlučila je da se pobrine za bezbednost svojih gostiju obezbeđujući noćenje u šatorima za one koji teško da mogu da hodaju, a kamoli da voze

  • 1

U Vorčesteru, u Velikoj Britaniji, nalazi se pab "Doboš i majmun" koji svojim pijanim gostima obezbeđuje besplatno prenoćište u šatorima. Srdačno osoblje preduzima mere bezbednosti za goste koji su popili malo više piva, pa ne moraju da brinu o vožnji do kuće.

Gazdarica paba Linzi Dženings obezbedila je krevete, vreće za spavanje i doručak, a ceo ovaj ugođaj je besplatan. I to ako zanemarimo da su se gosti, koji su u takvom stanju da dalje od šatora ne mogu, te noći praktično pretplatili brojem obrnutih tura.

- Ovo je za goste koji su možda popili kriglu više i ne žele da rizikuju - izjavila je Dženings, koja je obezbedila smeštaj za 19 rizičnih gostiju.

Ovu ideju su podržali predstavnici kampanje "Kad voziš, ne piješ" i pohvalili gazdaricu na dovitljivosti i odgovornosti.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • vinci

    8. decembar 2013 | 13:42

    Mogu da zamislim kako se pije u tom pabu i poznavajuci britance koji piju dok ne padnu u nesvest i pocnu da balave i povracaju na sve strane , a zene da im piske u gace, mogu reci da i nije losa ideja sa satorima:)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA