Vreme čitanja: oko 2 min.

Cena Ethereuma postavljena za eksplozivan potez – Predviđa se da će ove alternativne kriptovalute porasti

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Cena Ethereuma je probila nivo od 3.100 dolara i želi da nastavi svoju bikovsku putanju

  • 0
WienerAI Foto: Promo

ETH/BTC je takođe spreman za bikovski preokret, signalizirajući masivni rast alternativnih kriptovaluta u narednim sedmicama.

Zaista, stručnjaci podržavaju meme kriptovalute, AI kriptovalute i nove kriptovalute kao što su Sealana i WienerAI da eksplodiraju u narednim danima.

Posetite WienerAI

Cena Ethereuma dostiže 3,100 dolara

Značajan rast kripto tržišta bio je samo pitanje vremena. Podaci CPI od srede pokazali su hlađenje nivoa inflacije u američkoj ekonomiji, što je dovelo do povećanja verovatnoće smanjenja kamatnih stopa ove godine.

Cena Ethereuma je danas odgovorila na rast na 3.100 dolara, što je porast od 5% u dnevnom vremenskom okviru. Podaci iz CoinMarketCap-a otkrivaju da je tržišna kapitalizacija ETH sada iznad 373 milijarde dolara.

Trgovački par ETH/BTC takođe je danas u porastu za 2,5%, što signalizira da Ethereum i alternativne kriptovalute predvode trenutni rast tržišta.

Što je još važnije, ETH/BTC je uspešno ponovo testirao svoj ključni nivo podrške od 99 jednostavnih pokretnih proseka i odskočio od njega.

Uspešno sedmično zatvaranje iznad njega moglo bi označiti početak preokreta ETH/BTC i bull run alternativnih kriptovaluta.

Predviđanje cene ETH – Može li se Ethereum zatvoriti iznad 4000 dolara?

Stručnjaci veruju da je rast cene Ethereuma ni blizu kraja. S obzirom da otvoreni interes i dalje raste, još jedan eksplozivan potez je samo pitanje vremena.

Međutim, sve oči sada su okrenute ka 23. maju, konačnom roku za odluku SEC-a o VanEckovom spot Ethereum ETF-u. Tržište trenutno odbacuje cene od strane SEC-a.

Međutim, Coinbase je nedavno tvrdio da tržište možda ozbiljno potcenjuje izglede za spot odobrenje Ethereum ETF-a. Ovo bi moglo rezultirati velikim rastom ETH-a, što bi dovelo do zatvaranja ETH-a u maju iznad 4000 dolara.

Meme kriptovalute i AI tokeni mogli bi dovesti do potencijalnog okupljanja alternativnih kriptovaluta

Meme kriptovalute i AI kriptovalute i dalje su dve najtraženije klase imovine tokom ovog bikovskog tržišta.

Meme tokeni kao što su Dogecoin, Dogwifhat i Floki i AI tokeni kao što su Fetch i Render mogli bi se pojaviti kao neki od najboljih dobitnika tokom predstojećeg skupa alternativnih kriptovaluta.

Nove meme kriptovalute kao što su Sealana i WienerAI također bi mogle ukrasti pažnju u narednim sedmicama.

Sealana meme kriptovaluta je trenutno u fazi pretprodaje, već je prikupila blizu 1,5 miliona dolara.

Čini se da je maskota tokena – urnebesna reprezentacija stereotipnog kripto trgovca – zagolicala mašte trgovaca pametnim novcem.

Neki od njih su čak podržali Sealanu da potencijalno isporuči do 100x povrata nakon lansiranja.

Slično, YouTube stručnjaci za trgovinu ne odbacuju mogućnost da WienerAI nudi do 1000x ROI. Ova nova meme kriptovaluta kombinacija je dva najtraženija narativa – meme-a i AI.

WienerAI pretprodaja je nedavno prikupila preko 2 miliona dolara u svom ICO-u, zahvaljujući svom vrhunskom AI trgovačkom botu koji nudi značajne prednosti vlasnicima tokena, kao što je omogućavanje besprekorne zamene i MEV zaštita.

Posetite WienerAI

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA