Kupio je novi iPhone vredan 1.000 evra i otišao u WC: Kada je izašao, plakao je kao dete (VIDEO)

Jedan Kinez otišao je do toaleta nakon što je kupio novi iPhone, gde ga je u jednoj ruci držao, a drugom je snimao...

  • 12
Printksn: Twitter/Trusted Reviews, Richard Lai

iPhone X se od petka, 3. novembra, našao u prodaji, a kao i svake godine, stotine fanove čekalo je u redovima kako bi se prvi dokopali nove Apple-ove perjanice. Naravno, svoje prve impresije su snimali i objavljivali po društvenim mrežama, ali jedan muškarac nije bio te sreće.

Najbolji iPhone do sada u Srbiju stiže 24. novembra!

Jedan Kinez otišao je do toaleta nakon što je kupio novi iPhone, gde ga je u jednoj ruci držao, a drugom je snimao. Muškarac je telefon okretao u ruci, a nakon nekoliko trenutaka, telefon vredan 1.000 evra ispao mu je na pod i razbio se. Priznaćete, ko još ne bi plakao da mu se dogodi tako nešto samo par minuta nakon što je kupio skupoceni uređaj.

Fotografije još nekoliko razbijenih uređaja kruže internetom, a neki korisnici su istraživali i sa koje visine ovaj iPhone može da padne, a da se ne razbije ekran.

Inače, u Apple-u su radili na materijalima koji su izdržljiviji. Staklo je jače nego pre, a neki kojima je novi uređaj takođe već ispao kažu da on i dalje radi iako se razbio, piše Independent.

Apple svojim kupcima nudi AppleCare+, povoljnu popravku novih uređaja.

Foto: Tanjug/AP

Samo poravka ekrana iPhone X modela će koštati 279 dolara, dok će za druga oštećenja morati da se plati 549 dolara. Poređenja radi, ove cene iznose 169 dolara i 399 dolara za iPhone 8 Plus i 149 dolara i 349 dolara za iPhone 8.

S druge strane, uz uključenu AppleCare+ podršku (koja košta 199 dolara), iPhone X je moguće popraviti za 29 dolara ukoliko je u pitanju ekran i 99 dolara za druge kvarove.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIN

    8. novembar 2017 | 22:26

    Nista drugo i ne ostaje nego da placu kad kupe ovo smece iPhon ovce..Samsung je za njih pojam tehnologije..

  • Hektor

    8. novembar 2017 | 20:08

    Kuku daj Bože da je kičma. 😂😂

  • Jovan

    8. novembar 2017 | 18:01

    Kvrc!!! Poslednja reč tehnike :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA