≫ 

Veći ekran, dual kamera i pristupačna cena samo su neke od prednosti novog Tesla 9.1 Lite telefona

Mi smo imali priliku da ga testiramo. U najnovijem Hi-Tech videu pogledajte šta sve može novi Tesla

  • 0

Tesla je odlučio da prati samo vodeće trendove poput novog odnosa ekrana 18:9, dual kamere i USB tip C konektora. 

Odnos ekrana 18:9 predstavlja jedan od vodećih trendova na tržištu koji korsnicima pruža više prostora za surfovanje internetom, povezivanje preko društvenih mreža, informisanje i praćenje video sadržaja. 18:9 ekrani takođe smanjuju širinu telefona, čineći da svaki uređaj izgleda manje i lakše za držanje u odnosu na uređaje sa istom veličinom ekrana. Tesla 9.1 Lite je prvi ovakav uređaj u Teslinoj ponudi.

Pored toga, Tesla 9.1 može da se pohvali fantastičnom dual kamerom sa ,, Boke" efektom koji može dodati mekoću normalno osvetljenoj fotografiji. Korišćenjem ove tehnologije, odvaja se objekat od pozadine, neutrališe se nefotogenična pozadina i ističe se objekat koji se fotografiše.

Još jednu novinu predstavlja i veoma praktični USB tip C port za punjenje i prenos podataka na najnovijim telefonima koji  obezbeđuje brzi prenos podataka kao i energije od klasičnog micro USB-a. Takođe je pristupačniji za korišćenje jer  su obe strane konektora iste tako da ne može doći do pogrešnog povezivanja ili oštećenja konektora.

Tesla 9.1 korisnicima pruža i brzo punjenje. Uređaj koristi tehnologiju podržanu svojim chipset-om  gde je obezbeđeno da se baterija većeg kapaciteta napuni za znatno kraće vreme nego što je to bio slučaj kod standardnih pametnih telefona.

Uz moćan procesor, 3 GB memorije i cenom manjom od 200 e, Tesla 9.1 predstavlja odličan odnos cene i kvaliteta koji će pogodovati i najzahtevnijim korisnicima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA