Nokia je objavila fotografije koje je snimio njen "najiščekivaniji telefon" u ovom trenutku

Šta nam to legendarna kompanija sprema?

  • 1

Sve oči uprte su u HMD Global jer se očekuje da će kompanija uskoro predstaviti potpuno novi Nokia smartfon 21. avgusta.

Iako mnogi veruju da će u pitanju biti premijum uređaj kao što je to Nokia 9, vrlo je moguće da će u pitanju biti model X6 - smartfon koji je trenutno ekskluzivan samo za kinesko tržište.

Ovo su 10 najgorih Android telefona koje u ovom trenutku možete da kupite

A tu je i informacija da će se ceo događaj odvijati u Indiji, tako da se zapravo radi o "najiščekivanijem telefonu" za ovo tržište.

Nakon najave za ovaj telefon, HMD je otišao korak dalje kako bi produbio "hajp" oko ovog telefona - i objavio nekoliko fotografija na društvenim mrežama koje su potpisane sa "najiščekivaniji telefon".

HMD Global nema planove za predstojeći sajam tehnologije u Berlinu (IFA), što znači da nas ne očekuje još novih uređaja ovog meseca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kostolac

    20. avgust 2018 | 15:04

    Ja pre mesec dana kupio Nokiu 7+,odlican telefon. Ulazim zbog naslova,cisto malo da se pokajem...a kad sam video modele na slikama...viva la nokia 7+

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA