≫ 

Ako imate Android telefon, Windows 10 je upravo postao vaš najbolji prijatelj jer donosi opciju o kojoj vlasnici iPhonea mogu samo da sanjaju

Veliki padejt stiže na Windows

  • 1

Microsoft je u utorak najavio da je počeo da korisnicima šalje sledeći veliki apdejt za Windows 10.

Oktobarski apdejt ima jednu priličnu veliku i novu funkciju pod nazivom Your Phone.

Sve što ne valja i čini Appleove kompjutere lošijim izborom u poređenju sa Windows mašinama

Ova funkcija vam dozvoljava da čitate tekstualne poruke sa Android telefona i gledate sve slike na svom Windows 10 kompjuterui I što je najbolje, sve radi preko WiFi signala, tako da ne morate da kablom povezujete kompjuter i telefon.

Windows 10 može da vam automatski šalje podsetnike Foto: Pixabay.com

Jedini problem može da bude podataka da funkcija radi samo ako vaš telefon radi na Androidu 7.0, ili novijoj verziji Googleovog operativnog sistema za telefone.

Ako imate iPhone, neke od mogućnosti vam neće biti dostupne. Jedina mogućnost koju će vlasnici Appleovih telefona imati za sada jeste slanje linka za web stranicu sa Windows 10 kompjutera na telefon. I dalje zgodno, ali ne i korisno kao mogućnosti koje su na raspolaganju vlasnicima Android telefona.

Ali to nije sve.

Microsoft je najavio još jednu funkciju koju ćemo uskoro imati na raspolaganju. U nekom trenutku će biti moguće prikazivati celokupan sadržaj telefona na desktopu, tako da možete da koristite bilo koju aplikaciju, a da ne morate da napuštate svoju tastaturu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA