≫ 

Apple je sasvim "slučajno" otkrio revolucionaran detalj novog iPhone modela

Iako je Apple "poznat" po tajnovitosti, sve više se stiče utisak da je kompanija zapravo pravi majstor za curenje podataka

  • 1

Najnovije glasine u vezi sa novim iPhone telefonom sasvim slučajno su se pojavile u trentuku kada je kompanija objavila pad prodaje svojih telefona.

A sve se tiče novog, potpuno drugačijeg modela.

Neko je došao do Appleovog patenta koji otkriva novi, vrhunski čitač otiska prstiju koji funkcioniše na način koji do sada nije viđen.

Foto: Pixabay.com

Appleov patent za novu vrstu Touch ID tehnologije otkriva kako će kompanija koristiti akustične talase koji rezonuju sa displeja kako bi stvorili 3D mapu prsta korisnika.

Ovo možda podseća na neke postojeće tehnologije, ali Appleova verzija će vam dozvoljavati da spustite prst bilo gde na ekranu kako biste otključali telefon, a ne na unapred određeno mesti za otključavanje.

Ova tehnologija je ujedno i veoma fleksibilna jer akustični talasi mogu da se koriste i za praćenje broja otkucaja srca, pa čak i mapiranje celog lica ili obraza, ako neko želi da bude kreativan kada je način otkljčavanja iphoena u pitanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    1. maj 2019 | 11:15

    Хе,хе, случајно! Како то ,баш, увек пред појављивање новог модела дође до " случајног" откривања и цурења!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA