≫ 

Upravo se pojavila fotografija i specifikacije jednog od najuzbudljivijih telefona u 2019.

Očekuje nas prilično impresivan telefon

  • 0

Većina premijum telefona koja se očekivala u prvoj polovini 2019. godine je predstavljena. To znači da su na red došle glasine o modelima koji se očekuju do kraja ove godine.

Videli smo dosta glasina o predstojećim Pixel, OnePlus i iPhone modelima, a na red je došao možda i jedan od najuzbudljvijih telefona koji nas očekuju u ovoj godini - Huawei Mate 30.

Kompanija je već izbacila model P30 pro koji poseduje zaista impresivnu kameru, ali čini se da ne planira da stane i uživa na lovorikama.

Mate 30 bi trebalo da bude predstavljen u oktobru ove godine, a čini se da već sada imamo uvid u neke specifikacije i to kako će izgledati.

 

Ako je izveštaj koji se pojavio tačan, Mate 30 će imati 6.7-inčni QuadHD+ OLED displej, Kirin 985 procesor koji će imati i 5G modem, kao i trostruki sistem kamera na zadnjoj strani koji je sličan onom predstavljenom na modelu P30.

Ipak, možda najzanimljiviji deo je još nepoznat, a to je da li će ovaj model imati periskopsku kameru koja omogućava 50x zum sa modela P30 Pro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA