• 6

Evo koliko novih iPhone modela Apple očekuje da će prodati

Nažalost, nikada nećemo saznati da li su procene analitičara tačne jer Apple krije ove podatke

  • 6

Od predstavljanja novih iPhone modela deli nas nešto više od 24 sata, a analitičari daju svoje poslednje procene u vezi sa prodajom novih telefona.

Najnoviji podaci u vidu "brzinske beleške" poslate investitorima od strane analitičara otkrivaju da je Apple spremio 75 miliona početnih jedinica novih iPhone modela, dok se očekuje 180 miliona prodatih primeraka za godinu dana.

Doduše, ovakve procene su uvek težak zadatak kada je Apple u pitanju, a situaciju ne olakšava ni Appleova odluka da prestane da saopštava broj prodatih jednica iPhone telefona.

iPhone 11

Foto: ConceptsiPhone/MKBHD

Ipak, kao što smo naveli, analitičari veruju da će tri nova iPhone telefona uspeti da ostvare prodaju od 180 miliona primeraka u 2020. godini.

A u pitanju su modeli iPhone 11, iPhone 11 Pro i 11 Pro Max.

Kada su cene u pitanju, očekuje se da će iPhone 11 koštati oko 750 dolara, dok će Pro i Pro Max modeli na sebi imati nalepnice na kojima će stajati 999 i 1.099 dolara, ako je verovati glasinama.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Lošmi

    Ameri misle da će blokiranjem Huawei-a da povećaju prodaju iPhone-a!E pa neće!

  • pink panter

    Apple uvijek daje lazne podatke u njihovu korist

  • Crni

    Svako bi se hvalio da su ove procene realne dokazuje cinjenica da nema podataka o prodaji govori da ne cvetaju ruze pre bi se reklo korov ili bodlje.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima