Šta se krije iza Eskobarovog telefona koga su svi isprozivali zbog 18+ reklame?

"Kontroverzna" reklama snimana je u Moskvi, a u njoj se pojavljuju obnaženi ruski top modeli, uključujući i Kristinu Jakimovu, mis Playboy za 2017. godinu

  • 5
Eskobarov brat mobilni telefon Printskrin: YouTube/Escobar Jr

Za razliku od prilično skupih Samsunga Galaxy Fold (1.980 dolara) i Huaweija Mate X (2.400 dolara), ovaj telefon sa savitljivim ekranom košta samo 350 dolara.

Zove se Escobar Fold 1, a na tržište ga je izbacio Roberto De Hesus Eskobar Gaviria, brat po zlu čuvenog narko bosa Pabla Eskobara.

U pitanju je uređaj sa AMOLED FHD Plus ekranom, koji kada je sklopljen, ima ekran dijagonale od 7,8 inča. Telefon, koji pokreće Qualcomm Snapdragon čip serije 8, opremljen je sa dve kamere sa senzorima od 16 i 20 megapiksela.

Inače, Escobar Fold 1 je proizvod kompanije Escobar Inc, osnovane 1984. godine, sa sedištem u Velikoj Britaniji. Uređaje u Hong Kongu sklapa ćerka firma Pablo Phone Ltd.

"Ova industrija je nekada bila prepuna inovacija, da bi sada postala prepuna kompanija koje samo jure profit. To je apsurd, koji gospodin Eskobar upravo menja", rekao je izvršni direktor komapnije Olof Gustafson za CNET.

Sam Roberto Eskobar je za sajt Digital Trends izjavio da njegov "savitljivi" telefon neće patiti od problema sa izdržljivišću kakve je imao Samsung Galaxy Fold, i dodao da telefon ne može da se polomi jer je napravljen od "specijalne vrste plastike.

Escobar Fold 1 se, kao i Huawei Mate X savija "na spolja", a kupac može da izabere između verzije sa 128GB memorije za skladištenje podataka, po osnovnoj ceni od 350 dolara, ili sa 512GB interne memorije, po ceni od 500 dolara.

Inače, "kontroverzna" reklama za Eskobarov mobilni telefon snimana je u Moskvi, a u njoj se pojavljuju obnaženi ruski top modeli, uključujući i Kristinu Jakimovu, mis Playboy za 2017. godinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA