≫ 

Da li je ovo novi Samsungov "preklopnik"?

Galaxy Z Flip bi mogao da bude prvi telefon ne tržištu sa savitljivim staklom, budući da ostali takvi uređaji imaju ekrane na preklop zasnovane na plastici

  • 1
Samsung Galaxy Z Flip Printscreen: LetsGoDigital

Prvo veliko predstavljanje novih uređaja za 2020. godinu Samsung je najavio za februar, kada će svetlo dana zvanično ugledati novi premijum uređaji S serije.

Prema nezvaničnim informacijama, zajedno sa novom S20 serijom, trebalo bi da bude predstavljen i novi, manji i jeftiniji model sa ekranom na preklop, za koji se navodi da bi mogao da nosi ime Galaxy Z Flip.

Šta je tačno južnokorejski tehnološki gigant zaista pripremio, saznaćemo 11. februara, ili neposredno pre njega. U susret tom togađaju, holandski sajt LetsGoDigital objavio je video u kome se mogu videti renderi mogućeg izgleda novog "savitljivog" Samsunga, zasnovan na prethodno procurelim "tizerima" i nezvnaičnim fotografijama.

Uređaj se preklapa po dužini, kao što je to slučaj kod Motorolinog modela RAZR koji je takav oblik telefona (tzv. clamshell) ponovo i vratio u modu.

Šarka mehanizma za preklapanje slična je onoj kod "strijeg preklopnika", modela Galaxy Fold. Uređaj ima manji eksterni displej, koji se koristi kada je telefon zaklopljen, pored koga se nalaze dve zadnje kamere i LED blic. Glavni, unutrašnji ekran bi trebalo da ima dijagonalu od 6,7 inča i "rupu" (punch-hole) u koju je smeštena selfi kamera.

Zanimljiva je informacija da bi Galaxy Z Flip mogao da bude prvi telefon ne tržištu sa savitljivim staklom, budući da ostali takvi uređaji imaju ekrane na preklop zasnovane na plastici.

Samsung Galaxy Z Flip Printscreen: LetsGoDigital

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA