≫ 

Novi modeli iPhone telefona od danas dostupni i u Srbiji

Jeste li spremni za iPhone SE? Sasvim nov telefon, obučen u staro, ali prepoznatljivo ruho, Apple je predstavio sredinom aprila, i već danas je dostupan u prodaji i u našoj zemlji

  • 16
iPhone SE Foto: iStyle/Promo

Konačno je došao i taj dan jer je najnoviji iPhone SE zvanično stigao i već danas ga možete kupiti u iSTYLE-u, našem vodećem Apple Premium Reseller-u! Ne, nije u pitanju 2016. godina, niti je reč o modelu koji je izašao te, sada već, davne godine. Možemo da kažemo da ovaj telefon vraća duh prošlih dana, ali samo iz razloga što mu je ime ostalo nepromenjeno i što tek pomalo liči na svog prethodnika.

iPhone SE Foto: iStyle/Promo

Kao što smo i očekivali, dizajn ponajviše podseća na iPhone 8, sa displejom dijagonale 4,7 inča. Kada je reč o materijalima izrade, ovaj telefon je sličniji iPhone-u 11 koji je predstavljen prošle godine. Prednja strana Black, White i (PRODUCT) RED modela je prekrivena aluminijumom u crnoj boji, dok je poleđina u staklu, što imamo prilike da vidimo i na modelima koji su se pojavili na tržištu protekle jeseni.

Ovaj uređaj poseduje Retina HD IPS LCD ekran sa uobičajenom rezolucijom 1334x750 piksela i njihovom gustinom od 326 ppi. Integrisana je i True Tone tehnologija iz prethodnih modela, kao i Haptic Touch, a kako dolazimo do dna ekrana ne možemo, a da ne spomenemo i Home taster koji se vraća na velika vrata, uz dobro poznati Touch ID.

iPhone SE Foto: iStyle/Promo

Zaista nema potrebe da brinete da li će ovaj telefon moći da odgovori na sve zadatke koje budete postavili pred njega. Sa ugrađenim A13 Bionic čipom, koji poseduju i najnoviji iPhone 11 i 11 Pro modeli, uređaj koji je pred vama će vas uveriti da je reč o pravoj maloj mašini. Ovaj čip će takođe pomoći kameri od 12MP da snima kvalitetne i dobre fotografije.

Pored svih ovih mogućnosti, Apple računa na to da će korisnici ovog uređaja moći da se oslone i na izuzetno optimizovano trošenje baterije, čime će biti omogućeno 13 sati offline i 8 sati online reprodukcije video zapisa i 40 sati reprodukcije audio zapisa. I adapter za punjenje od 18W obećava, s obzirom na to da se za pola sata punjenja očekuje popunjenost i do polovine od ukupnog kapaciteta baterije. Takođe, bežično punjenje je izgleda postao opšte prihvaćeni standard kada je reč o ovim uređajima, pa ga tako možemo očekivati i kod iPhone-a SE.

Ovaj uređaj sadrži kameru od 12MP sa mogućnošću snimanja fotografija širokougaonim objektivom koji dozvoljava petostruki digitalni zoom, a zahvaljujući A13 Bionic čipu moguć je i Portrait mode sa bokeh efektom i ostalim efektima portretnog osvetljenja (prirodno svetlo, studijsko svetlo, konturno svetlo).

iPhone SE Foto: iStyle/Promo

Dobili smo mali, kompaktni iPhone, najnižeg cenovnog ranga, koji je uz nekadašnji izgled, sa sobom doneo sve pametne inovacije koje su se dogodile u poslednjih nekoliko godina. Ovaj telefon se može naći na tržištu u verzijama od 64GB,128GB i 256GB.

Putem sledećeg linka možete odabrati model za koji ste zainteresovani, ili već danas posetite neki od iSTYLE maloprodajnih objekata i isprobajte najnoviji iPhone SE i njegove fantastične funkcije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA