• 0

Prva virtuelna prodavnica u Srbiji otvorila svoja digitalna vrata

Vip virtuelna prodavnica je savršena kombinacijaonline kupovine i odlaska na fizičko prodajno mesto, gde su vam za sva pitanja i preporuke na raspolaganju savetnici

  • 0

Prva virtuelna prodavnica na teritoriji Srbije otvorila je danas svoja digitalna vrata. Inovativno personalizovano iskustvo kupovine omogućava korisnicima da u realnom vremenu zavire u prodavnicu putem svojih računara i mobilnih telefona i da, kroz live interakciju sa savetnikom dobiju detaljniji prikaz željenog uređaja ili usluge, postave dodatna pitanja i obave onlajn kupovinu.

Vip virtuelna prodavnica je savršena kombinacija online kupovine i odlaska na fizičko prodajno mesto, gde su vam za sva pitanja i preporuke na raspolaganju savetnici. Nakon što unesete broj telefona, savetnik će vas kontaktirati putem jednosmernog video poziva i pomoći vam pri kupovini kao da ste zaista u Vip centru, a da pri tom niste napustili udobnost svog doma ili bilo koje druge lokacije na kojoj se nalazite. Potrebni su vam samo telefon, pristup internetu i računar ili tablet ukoliko želite bolji prikaz prodavnice.

„Pre par dana je Narodna banka Srbije objavila da je onlajn kupovina u Srbiji 80 odsto viša nego u istom periodu prošle godine. Iako se čini da su nas nedavne okolnostiuvele u prisilnu digitalizaciju, verujem da smo već bili spremni da veliki deo obaveza i aktivnosti preselimo u digitalni svet. Ujedno, to je ilogičan nastavak razvoja i unapređenja poslovanja kompanije Vip mobile, koje je od početka usmereno na tehnološke inovacije koje doprinose daljem razvoju digitalnog društva“ izjavio je Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile i A1 Slovenija.

Vip, Virtuelna prodavnica

Foto: Vip Promo

„Svakodnevno se dešavaju stvari koje menjaju naše navike, nekad to bude na mikronivou pa se osete nakon dužeg perioda, a nekad se dese „preko noći“ kao u prethodnih par meseci.  Rezultat je isti, kao društvo smo podložniji promenama, potreban nam je sve personalizovanijipristup i odnos sa okruženjem u kom živimo. Za kompanije to znači da treba da budu korak ispred, predvide trendove i pravce u kojima će se društvo kretati u budućnosti. Vip virtuelna prodavnica pruža upravo to - personalnizovano i napredno korisničko iskustvo,štedeći korisnicima vreme koje utroše na put do prodajnog centra ili čekanje u redu“ istakla je Branka Pudrlja Durbaba, glavni direktor za tržište u kompaniji Vip mobile.

Prva virtuelna prodavnica u našoj zemlji, dimenzija 50 kvadratnih metara, smeštena je u biznis centru Navigator, korporacijskom sedištu kompanije Vip mobile. Posetiocima Vip virtuelne prodavnice jena raspolaganju 3 savetnika, a radno vreme je od 9:00 do 21:00 svakog radnog dana.

(Telegrf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima