≫ 

Novi iPhone od danas u Srbiji

Nedugo nakon svetske premijere, najnoviji Apple pametni telefoni su stigli i u našu zemlju. Prodaja novih iPhone modela počela je danas, i svi zainteresovani za novi iPhone 12 i iPhone 12 Pro ih već sada mogu isprobati

  • 24
iStyle Foto: Apple/iStyle/Promo

Ove godine iPhone linija je doživela veliku promenu kada je reč o spoljašnosti, budući da se Apple vratio dizajnu sa oštrijim ivicama. Ako govorimo o izradi, prednja strana je napravljena od potpuno novog materijala pod nazivom Ceramic Shield, koji ima 4 puta bolje performanse prilikom pada.

iPhone 12 dolazi u standardno crnoj, beloj i crvenoj (PRODUCT)RED boji, kojima su dodate potpuno nova zelena i plava boja. Novi Super Retina XDR displej na iPhone 12 modelima zasnovan je na OLED tehnologiji, poznatoj sa Pro modela, uz najnoviji A14 Bionic čip.

iStyle Foto: Apple/iStyle/Promo

iPhone 12 poseduje dvostruki sistem kamera od 12MP, sa ultra širokom (ultra wide) i širokom (wide) kamerom, uz snimanje u noćnom režimu čak i sa prednjom kamerom, i neizostavan portret mod.

iStyle Foto: Apple/iStyle/Promo

iPhone 12 Pro model zaista opravdava svoj naziv, jer je reč o pravom profesionalcu. Izrađen je od nerđajućeg čelika, sa teksturisanim mat staklom i keramičkim štitom na prednjoj strani, osiguravajući izuzetnu otpornost. Pored uobičajene srebrne, grafit i zlatne boje, Pro modeli sada dolaze i u novoj plavoj (Pacific Blue) boji koja je posebno oduševila korisnike širom sveta.

iStyle Foto: Apple/iStyle/Promo

Snaga ovogodišnje Pro linije nesumnjivo je u fotografiji i mogućnostima njenih kamera. Pro modeli poseduju 3 odvojene kamere i pored ultra širokih, širokih i telefoto kamera, Pro modeli sada imaju i LiDAR Scanner koji će poboljšati Portret mod. Senzor dubine pomaže kameri da se fokusira brzo i tačno, čak i pri slabom osvetljenju - što je neophodno za sve bolji noćni režim.

iStyle Foto: Apple/iStyle/Promo

Uz novi Apple ProRAW format slike, fotografi koji teže najboljem mogu se osloniti na aplikaciju Camera, jer će moći da fotografišu koristeći RAW format.

Čini se da Apple ne pokušava da privuče samo fotografe, već i filmske stvaraoce. iPhone 12 Pro sada može da snimi 10-bitne video zapise umesto nekadašnjeg 8-bitnog formata, što omogućava snimanje HDR video zapisa koji su realističniji, sa do 700 miliona boja.

I što je još bolje, od sada je moguće snimanje u formatu Dolby Vision, koji se koristi u profesionalnoj kinematografiji.

Ukoliko su vas ove fantastične mogućnosti zainteresovale, prošetajte već danas do najbližeg prodajnog objekta iSTYLE Apple Premium Resellera, i na licu mesta isprobajte najnovije iPhone 12 i iPhone 12 Pro modele.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djox

    6. novembar 2020 | 09:03

    Sada ce influenseri jos bolje da slikaju kacamak,przenice i poparu 😅😅

  • Žorž Vea011

    6. novembar 2020 | 09:46

    Po 20% vecoj ceni .....

  • 123

    6. novembar 2020 | 11:51

    Dobar je samo za to da ga baciš na sto u kaficu kad pijes kafu, a inace za te pare ne nudi ništa vise, mala memorija, a tezak ko da nosiš kamen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA