Šta je najvažnije u izboru novog telefona? Da ne košta ništa!

Šta je najvažnije kod novog telefona? Da ima dovoljno memorije, profi kameru, izdržljivu bateriju, full HD, zaštitu stakla, dual sim?

  • 7
Mobilni telefon, poklon Foto: Shutterstock

Mozzart ovog utorka poklanja Samsung Galaxy Note 20 Ultra najboljem učesniku igre grčki Tombo i/li grčki Kino

Šta je najvažnije kod novog telefona? Da ima dovoljno memorije, profi kameru, izdržljivu bateriju, full HD, zaštitu stakla, dual sim? Ili jednostavno – da je vrhunski, a besplatan? Baš to ovog utorka nudi Mozzart, koji nagrađuje najboljeg učesnika grčkog tomba i/ili grčkog kina sa vrednim Samsung Galaxy Note 20 Ultra!

Da li je nov telefon bolje kupiti na rate ili odvojiti od ušteđevine? Možda ipak sreća namigne i donese mobilni koji je za kućni budžet povoljniji i od onih za dinar. Dovoljno je samo doneti mudru odluku i preseliti se mislima u svet helenske numeričke filozofije. Mozzart  je mesto dobre zabave gde iz minuta u minut raste uzbuđenje oko izvlačenja grčkih brojeva, a najbolji tiketi iz dve popularne igre ulaze u konkurenciju za ultra nagradu.

Kako se dobija nov uređaj? Svi dobitni tiketi igrača odigrani za izvlačenja Grčkog kina 20/80 ili Grčkog tomba se tokom celog 10. novembra pretvaraju u poene. Maksimum tri najbolja tiketa, odnosno ona koja donose najveći broj poena, sabiraju se i predstavljaju osvojeni broj poena igrača. Poeni se računaju po formuli (uplata*kvota - uplata)*2, pri čemu se za svaku uplatu preko 100 RSD, uplata fiksira na 100 RSD.

Dakle, najvažnije u odabiru novog telefona je da se donese odluka. I da se odigra za vrednu nagradu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    10. novembar 2020 | 09:47

    Svaki telefon koji zvoni je dobar...kad te zove neko ko te voli...

  • Petar

    10. novembar 2020 | 09:55

    Svaki telefon je dobar koji zvoni,ma daj!Nego ovi iz kladionica tako iskomplikuju nagradu da ni zaposlenima nije jasno koja su pravila!?

  • Obilič

    10. novembar 2020 | 11:17

    Kad staviš 1200€ u dzep i kreneš da kupiš tel, samo će se reći koj je dobar....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA