≫ 

"Rastegljivi" Samsung postaje novi flegšip korejskog proizvođača?

Nezvanične informacije o novom modelu sa ekranom "na izvlačenje" poklopile su se sa glasinama o gašenju premijum serije Note telefona...

  • 0
Samsung, koncept, rastegljivi telefon Printscreen: YouTube/Concept Creator

Kineski Oppo je prošle nedelje prikazao svoje inovativno rešenje "rastegljivog" telefona, odnosno koncept uređaja čiji se ekran sa jedne "odmotava" i  "namotava" čime mu se menjaju dimenzije u zavisnosti od potrebe.

Samo nedelju dana kasnije, sličan koncept stiže i iz Samsunga, ili bar glasine o njemu. A na njih, odnosno dostupnih informacija, holandski sajt LetsGoDigital je kreirao rendere mogućeg izgleda tog uređaja.

Zanimljivo je da se priča o ovom konceptu poklopila sa pojavom nezvaničnih glasina o ukidanju Samsungove premijum serije Note telefona.

Zbog toga se u nekim tech medijima, kao mogućnost, pojavila ideja da bi novi flegšip telefon sa ekranom "na izvlačenje" mogao da dobije S-pen pametnu olovku i postane začetnik nove serije koja će zameniti Note.

Pametna olovka se nezvanično najavljuje i kao dodatak treće generacije Samsung Galaxy Fold modela, koje će se pojaviti sledeće 2021. godine.

A toliko "mahanje" olovkom možda bi i zaista moglo da bude potvrda kraja Note serije, iako njeno "ubacivanje" u nove modele, samo po sebi, ne isključuje gašenje popularnog flegšip modela namenjenog biznis korisnicima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA