Novi telefon Nokia 5.4 je dostupan u Srbiji

Brz tempo modernog života zahteva telefon koji to može da isprati. Predstavljamo Nokia 5.4 – telefon koji je prelep, pametan i izuzetno izdržljiv

  • 0
nokia 5.4 Foto: HMD Global
  • Nokia 5.4 je sada dostupan u Srbiji
  • Unapređena četvorostruka kamera od 48 megapiksela u potpunosti sprečava kašnjenje od trenutka okidanja senzora, dok profesionalna korekcija boja vašim video zapisima daje kinematografski izgled
  • Qualcomm® Snapdragon™ 662 mobilna platforma optimizovana najnovijom tehnologijom veštačke inteligencije obezbeđuje pametan telefon koji je izuzetno izdržljiv, a tri godine bezbednosnih ažuriranja vam donose sigurnost
  • Nokia pametni telefoni su broj jedan na rang-listi poverenja za 2020. godinu i podižu industrijski reper za ažuriranje pristupačnijih uređaja

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je dostupnost pametnog telefona Nokia 5.4 u Srbiji. Nokia 5.4 telefon pomera granice onoga što je moguće u ovom segmentu – sadrži četvorostruku kameru od 48MP sa naprednim mogućnostima snimanja i kinematografskim efektima, bateriju koja traje dva dana i podržan je Qualcomm® Snapdragon™ 662 mobilnom platformom, čime obezbeđuje neverovatnu vrednost po pristupačnoj ceni.

Novi model evropskog proizvođača pametnih telefona dizajniran je kako bi pomogao ljudima da se nose sa sve bržim tempom modernog života, dok istovremeno zadovoljava zahteve sve zastupljenijeg trenda obavljanja dodatnih poslova, usled čega ljudi širom sveta svoja interesovanja pretvaraju u novac, i to jednostavnim korišćenjem svojih telefona.

Uz izuzetnu brzinu i performanse po neverovatnoj vrednosti, telefon Nokia 5.4 je savršen partner. Prepoznatljiva četvorostruka kamera u potpunosti sprečava kašnjenje od trenutka okidanja senzora i unapređena je na 48 megapiksela – to je 160 puta bolje od prvog Nokia telefona sa kamerom (Nokia 7650). To znači da nikada nećete propustiti nijedan trenutak – bilo da želite da zabeležite svoj projekat na koji ste ponosni ili neprocenjive trenutke sa porodicom.

Dragoceni video snimci će izgledati bolje nego ikada pre zahvaljujući profesionalnoj korekciji boja za kinematografski izgled vaših video zapisa. Kada je reč o onome što je uvek važno - performansama, Nokia 5.4 garantuje brže i prijatnije iskustvo. Štaviše, ima dovoljno snage da može da vam traje koliko i 42 dolaska na radno mesto (računajući globalni prosek prema kome jedan dolazak traje 67 minuta) i da i dalje ima dovoljno baterije kako biste pozvali svoju decu i proverili i-mejl.

Posvećeni ponudi najnovijih bezbednosnih ažuriranja i nadogradnji Android sistema, Nokia pametne telefone odlikuje prelepi dizajn kako spolja tako i iznutra. Uz tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja, roditelji mogu biti sigurni u bezbednost svog telefona za vreme koje je potrebno kako bi njihovo novorođenče počelo da hoda, govori i priča sopstvene priče. Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja za 2020. godinu pružajući tako sigurnost svojim korisnicima, čime podižu industrijski reper za ažuriranje pristupačnijih uređaja.

nokia 5.4 Foto: HMD Global

Vaš Nokia 5.4 telefon ima:

  •  Bateriju od 4000mAh– dovoljno snage da traje 42 dolaska na radno mesto (računajući globalni prosek prema kome jedan dolazak traje 67 minuta) uz dodatnu preostalu snagu baterije za razgovor sa decom
  • 3 godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja – vreme koje je potrebno kako bi dete počelo da hoda, govori i naučilo da priča sopstvene priče
  • Čvrsto polikarbonatno telo– dovoljno jako da može da izdrži težinu desetogodišnjaka (prosečna težina na globalnom nivou je 32kg)
  • Kameru od 48MP – 160 puta detaljniju od kamere prvog Nokia telefona (Nokia 7650)
  • 0 kašnjenja od trenutka okidanja senzora– šansa od 100% da ćete zabeležiti prvi kolut svog deteta
  • 60FPS – zabeleženi snimak će biti gotvo 3 puta bolji od snimka sa standardnih 24fps kamera koje se koriste u filmskoj industriji

Zabeležite posebne trenutke poput profesionalca

Impresivna kombinacija četvorostruke kamere od 48MP i prednje kamere od 16MP omogućava vam snimanje prelepih fotografija i video snimaka. Snimanje neverovatnih detalja bilo kada i bilo gde nikada nije bilo lakše – na svetlu, u mraku, kod kuće ili dok ste u pokretu. Ultra-široki objektiv glavne kamere obuhvata širi kadar i savršen je za prostrane pejzažne fotografije, dok ćete uz dubinske i makro kamere snimiti savršene portrete i krupne kadrove. Kašnjenje okidača kamere često upropasti fotografisanje jedinstvenih situacija dok ste u pokretu – kod Nokia 5.4 telefona ovo kašnjenje je svedeno na nulu, što znači da nikada nećete propustiti taj neponovljivi trenutak.

Kada je reč o snimanju sadržaja možete da se oslonite na naš Cinema režim. Ova funkcija snima 24fps (standard filmske industrije) i korisnicima omogućava snimanje sadržaja u bioskopskom formatu od 21:9. Kada je snimak završen, opcije profesionalne korekcije boja vašim sećanjima mogu doneti holivudski izgled. Za još bolje snimke u pokretu, jednostavno koristite video snimanje od 60fps – to je gotovo tri puta više od standarda filmske industrije. Bilo da snimate novi skejtbord trik vašeg deteta ili nove trikove koje je vaš pas savladao, kamera visoke brzine kadrova će zabeležiti svaki pokret. U kombinaciji sa stabilizacijom slike, OZO prostornim zvukom i funkcijom suzbijanja buke za video snimke, Nokia 5.4 telefon je savršen za današnji ubrzan stil života.

Oslonite se na veštačku inteligenciju uz Qualcomm®

Uvek možete da računate na to da će Nokia 5.4 dati prednost onome što je vama zaista bitno. Bilo da radite, igrate igrice, strimujete ili zabavljate svoje mališane, vaš Nokia 5.4 telefon će optimizovati svoju snagu kako bi obezbedio veću brzinu, duže trajanje baterije i unapređene performanse tamo gde je to potrebno. Sve to je moguće zahvaljujući Qualcomm® Snapdragon™ 662 mobilnoj platformi. Optimizovan najnovijom tehnologijom veštačke inteligencije, ovaj softver je tu da bi donosio pametne odluke u pozadini, kako bi vam pomogao u svakodnevnim aktivnostima.

Odlučite se za nešto snažno i lepo

Obezbedite sebi više prostora za rad i zabavu. Impresivan HD+ ekran sa otvorom za kameru dijagonale 6,39 inča pruža veću površinu za uživanje dok istovremeno lako staje u džep i lepo leži u ruci. Zahvaljujući superiornom kvalitetu izrade Nokia 5.4 spolja izgleda jednako dobro koliko i iznutra. Svi Nokia telefoni prolaze kroz rigorizno testiranje kako bi do vas došao telefon koji je napravljen da traje i dovoljno jak da izdrži težinu desetogodišnjeg deteta. Uz izdržljivu zadnju stranu, privlačan dizajn takođe predstavlja odu nordijskom nasleđu. Dostupan u prelepim živopisnim bojama, Nokia 5.4 ima zanosan izgled kome je teško odoleti. Evocirajući tonove zimskog noćnog neba, nijanse se menjaju u skladu sa vašim pokretima.

nokia 5.4 Foto: HMD Global

Dovoljno snage za vaš uređaj, koji je bezbedan i ažuriran

Zahvaljujući bateriji koja traje dva danai Nokia 5.4 telefon je tu za vas i vašu porodicu onda kada vam najviše treba i pruža vam slobodu da radite više. Tehnologija prilagodljive baterije potpomognuta veštačkom inteligencijom nudi pametniju upotrebu aplikacija i daje prioritet stvarima koje su vama bitne.

Napravljen da traje i uvek bezbedan, telefon Nokia 5.4 je spreman za Android™ 11 i novije verzije. Uz tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja i dve godine softverskih nadogradnji, vaš telefon će biti bezbedan i ažuriran duže. Zahvaljujući posvećenosti kompanije HMD Global postizanju izvrsnih rezultata u ovoj oblasti, Nokia pametni telefoni i dalje su lideri, kombinujući softverska i bezbednosna ažuriranja sa kvalitetnom izradom, kako bi vam ponudili portfolio kome možete da verujete.

Za dodatni mir i bezbednost, korisna aplikacija Family Link će vam omogućiti da uklonite sve brige povodom korišćenja uređaja od strane članova vaše porodice, uključujući i mališane. Uz podešavanja osnovnih digitalnih pravila na uređajima i nadgledanje njihovog korišćenja, aplikacija će vam pomoći da zaštitite svoju porodicu. Osim toga, možete da računate na aplikaciju Google Assistant koja će vam pomoći kad god vam je to potrebno – samo recite “Hey Google”.

Dostupnost

Telefon Nokia 5.4 je dostupan u Srbiji u boji Polarna noć sa memorijskom konfiguracijom 4/64.

Video: Mobilni telefon koji nikako ne bi trebalo da zaobiđete: Cena izuzetno primamljiva

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA