≫ 

LG odlazi u istoriju, ali će se ovi njegovi inovativni telefoni dugo pamtiti

Nekada treći proizvođač pametnih telefona u svetu, danas nije ni u prvih 10...

  • 3
LG Wing Printscreen: YouTube/Unbox Therapy

Nakon što je i definitivno potvrdila da će ugasiti svoje odeljenje za proizvodnju pametnih telefona, južnokorejska kompanija LG je saopštila da kupci i vlasnici aktuelnih modela neće morati da strahuju od prestanka korisničke podrške za njih.

U zvaničnom "trogodišnjim" obećanju koje je dao korisnicima, LG je naveo da će telefoni iz serija "Velvet", "Wing", "G i "V", proizvedeni od 2019. godine, dobiti tri nadogradnje operativnog sistema Android, dok će modeli iz 2020, koji pripadaju serijama "Stylo" i "K" imati dva ažuriranja godišnje.

To znači da će ovi modeli, u nardne tri godine, biti nagodrađeni na sve verzije Androida koje u tom period budu objavljene, ukoliko se uklapaju u navedene intervale ažuriranja.

Nije ni u prvih 10

Nekada treći proizvođač pametnih telefona u svetu, danas nije ni u prvih 10, pa odluka o prestanku proizvodnje telefona za LG zaista predstavlja pelomni momenat.

Južnokorejski proizvođač je oduvek bio poznat po inovativnosti svojih modela i spemnosti da na tržište izbaci rešenja koja niko pre njega nije bio spreman da ponudi. Tako je pre samo nešto više od dva meseca, LG je najavio svoju najnoviju inovaciju - pametni telefon sa ekranom "na rolanje".

Međutim, i pored nesporne kreativnosti i hrabrosti da tako nešto ponundi pre svih, LG jednostavno nije uspeo da se izbori sa ostalim, pre svega kineskim, gigantima u ovoj sferi tehnološke industrije.

Tokom proteklih godina, južnokorejski proizvođač je imao veći broj modela koji su se izdvajali i razlikovali od ostalih. Naš izbor LG pametnih telefona koji će ljubiteljima tehnologije ostati u sećanju, pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    9. april 2021 | 16:51

    LG G2 najbolji telefon ikada.Imao sam svašta od-do ali sa ovim sam se najviše i najbolje družio,nikada me nije izdao do kraja svog života.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA