Kako sam sa samo par klikova na netu podmladio svoj stari telefon

Kako smo u poslednjih godinu dana bili osuđeni na život i rad od kuće, počeo sam sve živo da kupujem putem interneta, pa mi je ta navika ostala i danas kada sam se dao u potragu za novom futrolom za telefon

  • 4
telefon, stalak Foto: Pixabay

Sedim pre neki dan za kompjuterom, pa nakon višečasovnog posla, krenem da pretražujem sajtove za dostavu da bih naručio nešto za ručak. Pošto sam to obavio, pade mi na pamet da je početak meseca, pa se ulogujem na sajt banke da platim račune.

Tada shvatim da sam u poslednje vreme, gotovo neprimetno, počeo da koristim internet za plaćanje i kupovinu najrazličitijih mogućih stvari. Dok nas, prošle godine, korona nije zatvorila u kuću, onlajn plaćanje sam koristio samo kada bih kasnio ili kada bi me baš mrzelo da odem do pošte ili banke.

Od trenutka kada smo ostali osuđeni na život i rad od kuće, sve prednosti interneta došle su do izražaja. Tada sam počeo ne samo da plaćam račune putem interneta, već i da kupujem i naručujem razne stvari od hrane, preko knjiga, pa do tehnike i garderobe. I laptop na kome ovo pišem sam kupio onlajn, pa sam čak sam zbog toga i lep popust dobio.

Tada mi pogled pade na telefon, pa se setih da mi treba nova futrola, kao i da bi možda mogao i zaštitno staklo da mu zamenim, pošto je već izgrebano na nekoliko mesta, a malo se već i odlepilo na jednom ćošku.

telefon, futrola Foto: Pixabay

Krenem da guglam i shvatim da je ponuda baš velika, pa otvorim nekoliko tabova i počnem da istražujem. Na više sajtova nađem to što meni treba, ali nekako kao da svakom od njih nešto fali. Na jednom su futrole samo u drečavim bojama, na drugom imaju samo one što se preklapaju, na trećem su zaštitna stakla neka univerzalna koja "mogu da pasuju" na te i te modele... I sve tako.

A onda, na jednom od otvorenih tabova, ugledam sajt na kome je sve odlično organizovano i veoma pregledno. Brojne kategorije na stranici ubrzavaju pretragu i olakšavaju da pronađete ono što vam je potrebno. Pogledam na vrh stranice, zove se MyTrendyPhone. Posebno mi se svidelo to što je dovoljno samo da klikne na naziv brenda i izabere model telefona, i pred vama na ekranu će se odmah naći sve što ova onlajn prodavnica ima da vam ponudi za njega naći.

Lako pronalazim ono što mi treba, klasičnu crnu futrolu i staklo po meri. A kako nisam mogao da odolim, dodam u korpu i držač telefona za kola. Na tome sam se zaustavio, mada i se svideo i jedan gimbal sa gomilom različitih funkcija za snimanje i cenom dosta pristupačnijom od većine drugih modela koje sam prethodno na drugim mestima gledao.

gimbal, telefon Foto: Pixabay

Oduševilo me je i to što me je sajt, za svaki naručeni proizvod obavestio da će mi kupljena oprema biti poslata već danas, ako je naručim do određenog vremena. Platim sve što sam naručio i shvatim da sam prošao jeftinije nego da sam pazario na nekom sajtova koja sam prethodno gledao.

A onda vidim i informaciju da mi pružaju garanciju najpovoljnije cene, i da će mi, ako u roku od 30 dana na nekom drugom sajtu nađem dodatnu opremu za mobilni telefon koju sam kupio po nižoj ceni, vratiti razliku u ceni. To mi se baš svidelo, prava "caka" za pridobijanje vernosti kupaca! Uz to, imaju i sertifikat sigurne elektronske kupovine, a sve što se prodaje nosi oznaku originalnog ili kompatibilnog proizvoda i dolazi da garancijom proizvođača.

Ova onlajn prodavnica, inače, postoji već 18 godina i prisutna je u više od 15 evropskih zemalja. Rekao bih da je to iskustvo i doprinelo da njihov sajt izgleda tako praktično i tako jednostavno, i da na njemu sa samo par klikova svako može brzo i lako da pronađe ono što mu je potrebno.

bežične slušalice Foto: Unsplash

Mene su pridobili već ovom prvom kupovinom. Zato sam siguran da će mi i ubuduće MyTrendyPhone biti prvo mesto koje ću posetiti kad god mi bude potrebna dodatna oprema za telefon!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    5. jul 2021 | 11:32

    ala si se nalupao za kratko vreme do juce nista nisi znao sada odjednom sve si naučio

  • Mr. No

    5. jul 2021 | 09:06

    Priprema nacije za elektronsko korišćenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA