≫ 

Procurele cene: Koliko će koštati Xiaomi 12, 12 Pro i 12X u Evropi?

Xiaomi 12 serija je prisutna u Kini zvanično od decembra, ali je uvek bilo očekivano da će se u nekom trenutku naći i na međunarodnim tržištima.

  • 0
Xiaomi kompanija logo Foto: Tanjug/AP

Nove glasine i informacije pružaju detalje o tome koje cene možemo da očekujemo za ove uređaje u Evropi, kao i koje opcije RAM-a i skladišnog prostora će biti dostupne.

Naravno, kako su ovo trenutno još uvek samo glasine, treba imati zdravu dozu skepticizma. Još ništa nije potvrđeno, ipak ako se ispostavi da će ovo biti cene - možda treba da počnete da štedite odmah.

Xiaomi 12 Pro će se u maloprodaji navodno naći po ceni između 1.000 i 1.200 evra. Postoji mogućnost da će osnovna verzija sa 8 GB RAM-a i 128 GB skladišnog prostora koštati 1.000 evra, a verzija sa 12 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora će se prodavati za 200 evra više.

Međutim, ovo je malo zbunjujuće, jer formalacija rečenica u curenju nije bila najjasnija, piše GSM Arena.

Zbunjenost se nastavlja i sa Xiaomi 12, koji će navodno koštati između 800 i 900 evra. Biće ponuđen sa 8/128 GB i 8/256 BG.

Na kraju, tu je i Xiaomi 12X - cena između 600 i 700 evra, a opcije za RAM/skladišni prostor isto kao i 12.

Sva tri telefona će navodno biti dostupna u plavoj, sivoj i ljubičastoj boji, a da će debitovati na evropskom tržištu možda i krajem ovog meseca ili u martu. Kao i raspon cena, ovo još uvek nije sigurno, tako da ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA