≫ 

Čini se da će novi pristupačni Samsung telefoni dolaziti bez punjača?

“Punjač za super brzo punjenje od 25W se prodaje zasebno”, piše na sajtu.

  • 3
Punjač telefon USB C Foto: Pixabay

Trend uklanjanja punjača iz kutija novih pametnih telefona postao je standard za većinu vodećih uređaja u ovom trenutku, ali budžetski telefoni su uglavnom do sada ostavljeni na miru.

Čini se da se to menja za Samsung, jer kako pišu mediji, a među njima i 9to5Google, novi telefoni srednjeg i nižeg ranga kompanije Samsung će, po svemu sudeći, dolaziti bez punjača.

Kako su pojedini korisnici na Twitter-u primetili, a i mediji pisali, neki evropski prodavci neće uključivati punjače u kutijama za Galaxy A23 i Galaxy A13 (4G).

Fusnota na stranici za Galaxy A23 kaže da se uz taj uređaj punjač za super brzo punjenje “prodaje zasebno”.

“Punjač za super brzo punjenje od 25W se prodaje zasebno”, piše na sajtu.

Ista napomena je navedena i za Galaxy A13, ali ne i za Galaxy M23 ili Galaxy M33, što sugeriše da se ti pristupačni uređaji i dalje isporučuju sa punjačem.

Za referencu, na stranici za Galaxy A52 nema napomene da će se punjač prodavati zasebno, a taj uređaj se i dalje isporučuje sa punjačem u kutiji.

“Kompanija Samsung će sve potrebne podatke o novoj A seriji otkriti tokom zvaničnog lansiranja uređaja. Do tada neće komentarisati nezvanične informacije i spekulacije”, rekla je kompanija Samsung na pitanje portala Telegraf.rs o ovim glasinama.

Dakle, još uvek nije jasno da li Samsung namerava da izbaci punjač iz kutija svih svojih pametnih telefona srednjeg i nižeg ranga, ali ukoliko do toga dođe, to će svakako biti presedan. U svakom slučaju, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    8. mart 2022 | 16:13

    Pa i S21 Ultra je stigao bez punjača. Nema razlike da li je premijum ili niži rang telefona. Jednostavno samo hoće više novca ... Matematika je jasna. Par eur punjač, par eur kablic. Biće sve razdvojeno pa lagano.

  • Dusan

    9. mart 2022 | 05:28

    Moze li i bez ekrana?

  • ILIJA

    20. mart 2022 | 14:57

    Sledeće je da stižu bez baterije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA