Moćni telefon sa kamerom stvorenom za snimanje žurki

Bliži se vikend, planiraju se izlasci i celo društvo jedva čeka da se okupi i isprati još jednu radnu nedelju

  • 2
Samsung galaxy s22 ultra Foto: Samsung

Raspoloženje je pojačano na maksimum, a euforija ne prestaje!

Kako smo u proteklom periodu naučili da mnogo više cenimo stvari koje su se nekada podrazumevale, danas često želimo da svaki trenutak uživanja sa prijateljima bude zabeležen. Ipak, izlasci i žurke najčešće nisu prijatelj kamere i fotografija koje se prave mobilnim telefonom, međutim, kada je u pitanju model Samsung Galaxy S22 Ultra, fenomenalan i kvalitetan sadržaj je neizostavan. Čak i noću? – Pogotovo noću!

Pored toga što predstavlja spoj najboljih funkcija dve čuvene serije pametnih telefona – neprikosnovene snage serije Note i kamere profesionalnog nivoa i performansi serije S – čime postavlja novi standard za premijum pametne telefone, ovaj uređaj se može pohvaliti i performansama kamere kojima zavide svi drugi modeli.

Samsung galaxy s22 ultra Foto: Samsung

Pre svega, uz Galaxy S22 Ultra možete da pravite snimke kojima nije potrebna naknadna obrada, bez obzira na uslove osvetljenja i sve to pomoću opcije Nightography, koja omogućava napredne funkcije za fotografisanje i snimanje u noćnim uslovima, čime možete napraviti čiste, jasne video snimke i prednjom i zadnjom kamerom. Bez obzira na to da li snimate ili samo fotografišete, karakteristike poput 23% većeg senzora u odnosu na Galaxy S21 i S21+ uređaje, kao i Adaptive Pixel tehnologije, pružiće vam sjajno izvučene detalje i živopisne boje koje će na vašem ekranu potpuno dočarati atmosferu iz izlaska.

S22 Ultra ima i senzor piksela od 2,4um – najveći Samsung senzor piksela ikada, što sočivima njegove kamere omogućava da zabeleže više svetla i podataka, a kako bi svi na slici izgledali najbolje moguće, pobrinuće se Portrait mode, koji se zasniva na funkciji na bazi veštačke inteligencije.

Samsung galaxy s22 ultra Foto: Samsung

Celo društvo će obožavati da se slika baš vašim telefonom jer ovaj model daje ekskluzivan pristup aplikaciji Expert RAW, pa u svakom trenutku možete koristiti niz alata za uređivanje u kameri koja omogućava isto iskustvo kao da je u pitanju DSLR kamera i nudi vam da uživate u kreativnijoj kontroli. To podrazumeva da možete da pojačate ili smanjite osvetljenost svojih fotografija uz ISO podešavanja i brzinu zatvarača, prilagodite balans belog, da bi vaša fotografija bila mekša ili oštrija i ručno usmerite fokus na željeni objekat, kako bi vaše slike izgledale tačno onako kako želite i odmah bile spremne za novu objavu na društvenim mrežama.

Vreme je da steknete iskustvo sa kamerama, koje do sada niste imali piliku da koristite, da uživate u svim performansama koje podrazumevaju i mnoooogo megapiksela – zadnja širokougaona kamera može se pohvaliti posedovanjem čak 108 MP – i da budete autor fotografija koje će biti u rangu sa profesionalnim delima.

Kako biste se detaljnije informisali o svim specifikacijama koje poseduje model Galaxy S22 Ultra, posetite sajt na linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA