Huawei nova 9 SE: Ljubitelji vlogovanja i svi zaljubljenici u fotografiju pevajte!

Huawei nova 9 SE model je pesma koju će pevati sve “ptice” koje žive prateći urbani puls modernog doba

  • 0

Sada već i ptice na grani sasvim sigurno znaju mogućnosti koje nude Huawei uređaji, ali čak i one najiskusnije ptice koje znaju svaku pesmu mogu da budu iznenađene nekom potpuno novom, elegantnom numerom.

Pa tako, eto i njih, sa nama radosno pevaju novu pesmu, pesmu koja se zove Huawei nova 9 SE, koja je po svom izlasku, rekli bismo sa lakoćom, izmamila osmehe ljubitelja stila, praktičnog dizajna, i unapređenih performansi mobilne kamere.

A da je pesma elegantna, elegantna je. O tome svedoči dizajn od fluidnih linija, tanko i lagano kućište koje omogućava savršenu ergonomiju, ali i tehnička sposobnost u praktičnom i idejnom smislu.

Huawei nova 9 SE model je pesma koju će pevati sve “ptice” koje žive prateći urbani puls modernog doba. U takvom životu, važno je “uhvatiti” svaki značajan trenutak, a za tako nešto su spremne kamere ovog telefona.

Huawei se odavno dokazao kada je reč o sistemu kamera njihovih uređaja. Ipak, model Huawei nova 9 SE tehnološku inovativnost ovog domena gura, bez dvoumljenja, iznad granica limita.

Za to je zaslužan sistem Al Quad Camera koji podržava glavnu kameru od 108 MP, ultraširokougaonu od 8 MP, Bokeh od 2 MP i mikro od 2 MP.

Glavna kamera od 108 MP (otvor blende f/1.9), podržava ultra visoku rezoluciju koja će, uz impresivan broj piksela, zadovoljiti čak i najviše estetske zahteve.

Mikro objektiv, zahvaljujući velikom otvoru blende, dubinski razlaže predmete do najsitnijih detalja, dok ultraširokougaona kamera sa spektakularnim vidnim poljem od 112 stepeni omogućava da uhvatite realnost u njenom raskošnom spektru.

Kamere Huawei nova 9 SE modela omogućuju snimanje video zapisa iz različitih perspektiva, uz kontinuirano snimanje s prednje/zadnje strane, što je sjajna vest za sve ljubitelje vloga.

Zahvaljujući svojim moćnim algoritmima, proces izrade videa, kao i rad na strukturi podataka, osmišljen je tako da maksimalno olakša rukovanje i uštedi vreme kod složenog uređivanja.

Pored toga, Huawei nova 9 SE na prednjoj strani je opremljen širokougaonom kamerom od 16 MP, a zahvaljujući tehnologiji 4-u-1 pixel binning, pametni telefon pruža odličan kvalitet fotografija pri slabom svetlu.

Uz Petal Clip aplikaciju možete sa uživanjem uređivati vaše video zapise, maksimalno podstičući svoje kreativne sposobnosti tokom procesa montaže. Više o tome možete pogledati u videu na početku teksta.

U čitavom procesu će vam pomagati i snažna baterija koja se uz SuperCharge tehnologiju puni 0-100% za 38 minuta.

Mislim da smo dovoljno rekli, ne biste se složili?

Huawei nova 9 SE je uređaj koji će iz vaših dnevnih aktivnosti izvući maksimum, ne ostavljajući zabavi vreme za predah. A možete biti sigurni da će svaki trenutak koji vredi, kamere ovog telefona “uhvatiti” tačno onako kako treba.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA