5 kreativnih načina da uštedite vreme uz Galaxy S22 Ultra

Razapeti između svakodnevnih obaveza na poslu, porodice, prijatelja i milion putovanja, često se zateknemo da govorimo: "Kako to da dan ne traje 48 sati?"

  • 0
Samsung Galaxy S22 Ultra Foto: Samsung

Efikasno upravljanje vremenom je ogromna prednost, zahvaljujući kojoj ćete se osećati opuštenije, fokusiranije i držaćete sve pod kontrolom. Zato je svaka pomoć sa strane više nego dobrodošla.

Postavlja se pitanje kako uspeti sve da uradite a da ne izgubite razum? Za početak, sledite nekoliko jednostavnih saveta o tome kako da radite pametno i uživate u vremenu za sebe, a sve uz podršku neverovatnog Galaxy S22 Ultra. Da, najbolji od najboljih je stvoren da vam bude najveća pomoć i podrška bilo da ste kod kuće ili na poslu.

Tajna je u malim stvarima

Uvek tražite način da pojednostavite svoje zadatke. Od čuvanja stranica koje redovno posećujete preko davanja prioriteta prijemnom sandučetu do dopuštanja veštačkoj inteligenciji da direktno aktivira vaše omiljene aplikacije na Galaxy S22 Ultra, možete sprečiti stvari koje vam kradu vreme ako igrate pametno. Galaxy S22 Ultra je dizajniran da vas podrži čak i u najhaotičnijim danima sa najnovijim 4nm procesorom.

Ovaj procesor sa svojom najnaprednijom obradom podataka uz pomoć veštačke inteligencije i mehaničkog učenja, Wi-Fi 6E, koji je čak duplo brži od Wi-Fi 6, omogućava vam da zakoračite u svet tehnologije koja nudi fenomenalno i potpuno novo korisničko iskustvo, izvršava najnaprednije procese veštačke inteligencije, obezbeđujući nezamenljive performanse produktivnosti u svakom trenutku.

Samsung Galaxy S22 Ultra Foto: Samsung

Identifikujte prioritetne zadatke na listi obaveza

Zlatno pravilo je – Zapišite sve što treba da uradite, a zatim završite najhitnije zadatke i počnite odatle. Ako smatrate da je vaša lista obaveza beskrajna i da je jedini način da to postignete da se klonirate, potrebna vam je dobra strategija. Napravite listu obaveza i razmotrite da li je neki od zadataka povezan jedan sa drugim. Da li je moguće izvršiti jedan zadatak da bi se olakšao sledeći? Ili se možda mogu završiti u isto vreme? Šta treba uraditi danas, a šta ostaviti za sutra? Davanje prioriteta zadacima će vam pomoći da ih efikasnije izvršite.

Ovde na scenu stupa vaš najbolji prijatelj S22 Ultra - Zabeležite sve sa Galaxy S22 Ultra S olovkom. Zahvaljujući poboljšanoj latenciji (brzini obrade podataka koju S Pen piše na ekranu) i povećanoj osetljivosti ekrana, gotovo da nema kašnjenja u obradi podataka napisanih novom S Pen. Poboljšana olovka se kreće poput mastila na papiru preko tri puta osetljivijeg ekrana, pretvarajući sve na brzinu napisane obaveze u čitljiv tekst. Šta ovo znači? Više minuta u vašem danu!

Samsung Galaxy S22 Ultra Foto: Samsung

Podesite tajmere za lakše praćenje

Neki zadaci izgledaju beskrajno, pa za apstraktnije zadatke, kao što je "sređivanje dnevne sobe", pokušajte da podesite tajmer pomoću svog Galaxy S22 Ultra. Treba da pripremite prezentaciju? Podesite tajmer onoliko dugo koliko želite da se posvetite tom zadatku. Kada istekne vreme, pređite na sledeći zadatak. Ovo je takođe odličan mentalni trik koji će vam pomoći da budete efikasni, plus ćete se osećati zadovoljno jer imate pravi plan kako da izvršite zadatke. Podsetnik u kalendaru je takođe nešto što će vam pomoći da uvek budete na vreme na dogovorenim mestima.

Poštujte vreme za sebe

Zakazivanje vremena za sebe (i pridržavanje toga) je neophodan korak u brizi o sebi i pomaže vam da izbegnete moguća opterećenja. Počnite tako što ćete jednostavno blokirati vreme u svom kalendaru za male lične stvari, kao što je masaža lica kod kuće ili počnite čitanjem knjige koju odlažete. Posvetite sebi istu pažnju koju posvećujete poslu, obavezama i porodici. Vreme je za omiljene filmove i serije? Sa 6,8-inčnim Dinamic AMOLED 2Ks ekranom, koji pruža sveobuhvatno iskustvo i prikazuje čak i najsitnije detalje jasnije nego ikada sa maksimalnom osvetljenošću od 1750 nita.

Da biste bili sigurni da imate savršen ekran na svom telefonu u svakom trenutku, Samsung se pobrinuo da ovaj telefon ima i Vision Booster tehnologiju, koja omogućava ekranu da inteligentno podešava osvetljenost tokom dana. Galaxy S22 AMOLED ekran ne samo da ga čini idealnim za gledanje na otvorenom, već pruža i bolju zasićenost boja. Gledanje filmova u bašti više nije nemoguća misija! Podsticanje kreativnosti? Zahvaljujući Expert Raw-u, S22 Ultra vam omogućava da imate džepni umetnički studio - podižući profesionalni režim na sledeći nivo. Preuzmite Expert RAW za potpunu kontrolu slike, sačuvajte RAW datoteke direktno u Galeriju. Fino podesite svoj telefon ili ga pošaljite na računar ili tablet i uredite ga na većem ekranu.

Samsung Galaxy S22 Ultra Foto: Samsung

Napravite jedinstvenu rutinu i držite se toga

Rutine daju više smisla i ravnoteže životu. Koliko god da ste kreativni, potrebni su vam red i rutina da se ne biste izgubili u haosu. Kreirajte sistem koji vam najviše odgovara i pridržavajte se metoda koje će vam pomoći da efikasno obavite posao, ali istovremeno uštedite malo vremena za sebe.

Nije savet, ali je iznenađenje!

Nakon svega, kako smo navikli da Samsung pruža samo najbolje i uređaje sa vrhunskim karakteristikama, odlična vest je i da uz kupovinu jedne od tri nove "zvezde" iz Samsung Galaxy S22 serije dobijate i 4 meseca mogućnosti besplatnog korišćenja YouTube Premium-a. Takođe, dodatni benefit koji Samsung nudi je i uživanje u šestomesečnom korišćenju OneDrive-a sa besplatnih 100GB prostora za skladištenje omiljenih materijala i sadržaja, čime dodatno možete zaštititi, ali i sačuvati sve potrebne podatke.

Kako biste se već sada odlučili koji od ova tri telefona je baš po vašoj meri, posetite sajt i detaljno se informišite o željenom modelu:

Galaxy S22 i S22+

Galaxy S22 Ultra.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA