TCL 30 SE – dobar telefon po još boljoj ceni

Novi TCL 30 SE telefon dostupan je u Srbiji

  • 0
TCL 30 SE Foto: TCL

Pored toga što pažnju privlači interesantnim dizajnom, poseduje odlične karakteristike kamere, kao i performanse, spram svog cenovnog ranga.

TCL NXTVISION tehnologija integrisana u trostruku AI kameru TCL 30 SE telefona omogućava korisnicima da važne trenutke pretvore u vredne uspomene. Glavna kamera od 50 MP zadužena je za pravljenje kvalitetnih fotografija, koje se mogu čuvati u 128GB memorije. Robusna baterija od 5000 mAh omogućava celodnevno korišćenje, a minimalistički dizajn sa prefinjenim zakrivljenjima pruža udobnost u svakodnevnom rukovanju telefonom.

Pravljenje fotografija nikada nije bilo jednostavnije uz trostruku AI kameru od 50 MP. Sočivo za merenje dubine omogućava pravljenje portretnih fotografija uz realističan prikaz boja, dok uz makro zoom korisnici mogu da zabeleže i najsitnije detalje.

TCL 30 SE takođe pravi odlične fotografije i pri slabom osvetljenju. Integrisana ISOCOELL 2.0 tehnologija poboljšava osetljivost sočiva na svetlost i boju. Big Pixel 4-u-1 hvata više svetla, a Double Super PD pruža brži i precizniji autofokus čineći fotografije kvalitetnim čak i u lošim uslovima osvetljenja.

Zahvaljujući pametnoj HDR prednjoj kameri od 8 MP, svaki portret se može zabeležiti i sa delikatnim detaljima čak i u teškim uslovima pozadinskog osvetljenja pomoću algoritma za podešavanje ekspozicije.

Displej sa NXTVISION tehnologijom

Kao pionir u tehnologiji displeja, TCL uvek nastoji da pruži najbolje korisničko iskustvo. Zbog toga, novi TCL 30 SE poseduje jedinstvenu NXTVISION tehnologiju integrisanu u 6,52-inčnom HD+ ekranu. TCL 30 SE koristi nekoliko ergonomskih interfejsa ekrana. Zahvaljujući NXTVISION tehnologiji tranzicija boja je besprekorna, a prikaz detalja izvanredan.

Istovremeno, zbog različitih režima za zaštitu očiju, vid korisnika je zaštićen tokom svakodnevnog gledanja u ekran.

TCL 30 SE je dostupan u prodaji u Tehnomedia poslovnicama, po ceni od 19,499 dinara.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA