Koji Motorola edge telefon je najbolji izbor za vas?

Motorola je u proteklom periodu predstavila nekoliko izuzetnih smartfona u okviru svoje edge 30 premijum porodice

  • 2
Motorola edge 30 neo Foto: Promo/ Motorola

Ako niste stigli da se upoznate sa svakim modelom pojedinačno, otkrivamo vam najvažnije detalje svakog od novih telefona koji vam mogu pomoći da izaberete baš onaj koji predstavlja idealan izbor za vaše potrebe, ali i budžet.

Motorola edge 30 neo – idealan izbor za sve koji traže moderan telefon bez kompromisa

Po ceni od 49.999 rsd, Motorola edge 30 neo donosi odličnu vrednost za uloženi novac koja uključuje pOLED displej, brzo 68W punjenje i specifikacije koje dugo neće zastariti.

Motorola edge 30 neo je prvi uređaj koji dolazi u modernim bojama koje su izabrane zajedno sa kompanijom Pantone, vodećom kompanijom na polju preciznosti i kvaliteta boja čije usluge koriste brendovi i dizajneri širom sveta.

Sa opcijama koje uključuju Pantone boju godine 2022, Very Pery, motorola edge 30 neo je stvoren da izgleda spektakularno – baš onako kako i izgleda, bilo da se odlučite za ovu nijansu, ili neku od preostale dve boje u kojima je dostupan – Ice Palace i Black Onyx.

Kompaktan i bez kompromisa, Motorola edge 30 neo nudi bežično i TurboPower 68W brzo punjenje, ali i dve napredne kamere kako biste na pravi način mogli da slikate svaki vama važan momenat.

Glavna 64MP kamera poseduje optičku stabilizaciju slike i mogućnost pravljenja oštrih slika u svim svetlosnim uslovima, dok je 32MP selfi kamera opremljena Quad Pixel tehnologijom za selfije koje ćete pamtiti.

Motorola edge 30 neo stiže sa Snapdragon 695 5G mobilnom platformom za maksimalnu produktivnost i zabavu.

Zahvaljujući posebnoj ponudi, svi koji kupe Motorolu edge 30 neo, na poklon dobijaju i Lenovo Smart Clock 2 pametni sat.

Lenovo Smart Clock 2 pored prikazivanja vremena, donosi brojne napredne funkcije kao što je mogućnost bežičnog punjenja telefona, pametni zvučnik i noćno osvetljenje.

Ovaj pametni sat takođe dolazi sa ugrađenim Google pametnim asistentom koji vam dozvoljava da kontrolišete sve druge pametne uređaje, strimujete pesme i postavljate pitanja na koja ćete dobiti najbolji postojeći odgovor.

Motorola edge 30 – zlatna sredina

Motorola je pronašla idealnu formulu i korisnicima nudi izuzetno brz Android telefon sa gotovo savršenom kombinacijom specifikacija, displeja, kamera, ali i naprednih funkcija koje se ne mogu naći na modelima drugih proizvođača.

Uz Qualcomm Snapdragon 778G+ procesor, uparen sa pregršt memorije (8/128GB) i izuzetno brzim 144Hz displejom, teško je pronaći bolju alternativu u srednjem segmentu po ceni od 49.990rsd.

Stvar po kojoj se na samom početku ovaj model diferencira od konkurencije jesu njegove dimenzije, tačnije, edge 30 je jedan od najtanjih smartfona na tržištu sa debljinom od svega 6.8mm, a ujedno i najtanji 5G telefon koji trenutno možete da kupite.

Najveći deo zasluga za ovo ide 6.5-inčnom AMOLED FHD+ displeju sa osvežavanjem ekrana od 144Hz – u pitanju je nešto što je trenutno u najvećoj meri prisutno kod znatno skupljih modela u odnosu na edge 30.

Sa zadnje strane telefona smeštene su 3 kamere. Glavni 50MP senzor sa optičkom stabilizacijom slike, drugi senzor je 50MP širokougaoni koji možete koristiti i za macro fotografije, dok se za portrete sa zamagljenom pozadinom stara 2MP dubinski objektiv.

Uprkos 4.000mAh bateriji, telefon je u stanju da ostane u zelenom ceo dan bez ikakvih problema. Naprednijim korisnicima se ipak može desiti da uđu u jednocifren procenat baterije, ali će se on vrlo brzo vratiti na dve cifre zahvaljujući 33W brzom punjenju.

Motorola edge 30 Foto: Promo/ Motorola

Motorola edge 30 fusion – idealan izbor za sve koji traže maksimalnu vrednost za svoj novac

Iako skuplji od modela edge 30 neo, sa cenom od 69.999 rsd, Motorola edge 30 fusion definitivno vredi svaki dodatni dinar.

Sa novim Motorola edge 30 fusion pronaći ćete inspiraciju za svakodevne avanture uz izuzetno tanak i savršeno izbalansiran dizajn zaokružen aluminijumskim ramom i mat staklom za lako držanje i korišćenje telefona.

Kako bi sve vaše želje bile ispunjene, stara se moćna Snapdragon 888+ 5G mobilna platforma koja donosi velika unapređenja performansi u poređenju sa prethodnom generacijom – bilo da igrate igre poboljšane veštačkom inteligencijom, pravite fotografije, snimate video ili uživate u realističnim video pozivima.

Unapređenja brzine zaokružuju visoke 5G internet brzine dostupne širom sveta.

Motorola edge 30 fusion opremljen je i 50MP glavnom kamerom visoke rezolucije sa optičkom stabilizacijom slike kako biste mogli da fotografišete sa 32X više piksela koji fokusiraju koristeći instant all-pixel focus za što bolje vizuelne rezultate u svim svetlosnim uslovima.

Jasnoća i kvalitet prenose se i na video materijal zahvaljujući HDR10 video snimanju i 8K rezoluciji.

Kamera sistem poseduje i 13MP ultraširoko sočivo sa ugrađenim macro vision objektivom, kao i prednju selfi kameru rezolucije 32MP.

Motorola edge 30 fusion opremljen je i 6.55 – inčnim bezgraničnim pOLED FHD+ displejom sa HDR10+ snimanjem i 144Hz osvežavanjem ekrana.

Edge 30 fusion Foto: Promo/ Motorola

Motorola edge 30 pro – idealan izbor za sve koji žele premijum performanse po nižoj ceni

Motorola edge 30 pro je jedan od prvih telefona koji je bio opremljen Snapdragon 8 Gen 1 procesorom, najmoćnijim čipom kompanije Qualcomm.

Edge 30 pro isporučuje 4x brže performanse kada su u pitanju aplikacije, donoseći veštačku inteligenciju (AI) na sva polja, od fotografije do gejminga, pritom optimizujući performanse, produžavajući trajanje baterije i povećavajući efikasnost. A sa novom arhitekturom smanjenje potrošnje energije, još više baterije biće sačuvano.

S obzirom na to da je trajanje baterije jedna od najvažnijih stvari za vlasnike telefona, novi edge dolazi sa 4.800mAh baterijom, a korisnici mogu da očekuju i izuzetno brzo TurboPower punjenje sa mogućnošću punjenja do 68W koje pruža više od 50% snage baterije nakon samo 15 minuta punjenja.

Edge 30 pro Foto: Promo/ Motorola

Motorola je sa ovim modelom podigla igru na viši nivo svojim trostrukim sistemom kamera nudeći izuzetne detalje koje pružaju dve 50MP kamere, isporučujući ultra-široke fotografije i izuzetan zum. Fotografi mogu da prave fotografije sa 32x više piksela koristeći all-pixel focus, i dobiju brže i preciznije performanse u svim uslovima osvetljenja, kao i da eliminišu podrhtavanje uz unapređenu optičku stabilizaciju slike (OIS) kako bi fotografije uvek bile kristalno čiste.

Novi edge takođe rešava dva najveća problema ultra-širokih kamera: detalje i rad u uslovima lošijeg osvetljenja. Sa njegovim inovativnim funkcijama, korisnici sada mogu da prave 50MP ultra-široke fotografije sa zapanjujućim detaljima visoke rezolucije po danu, a zahvaljujući kombinovanju više piksela u jedan veliki, ultra-široki senzor donosi svetlost i oštrinu i u uslovima slabijeg osvetljenja.

Plus, za ekstremno krupne kadrove, tu je ugrađen Macro Vision, koji vas dovodi 4x bliže onome što slikate u poređenju sa standardnim objektivom. Ako vam to nije dovoljno, edge 30 pro ima i 60MP selfi kameru koja pravi selfije ultra-visoke rezolucije uz Quad Pixel tehnologiju.

Motorola edge 30 ultra – idealan izbor za sve koji zahtevaju beskompromisne performanse

Kod ovog modela, ultra u imenu znači upravo to.

Motorola edge 30 ultra donosi vrhunske specifikacije, tehnologiju i kamera sistem najviše moguće rezolucije od 200MP po ceni od 99.999 rsd.

Veliki senzor na modelu Motorola edge 30 ultra senzor posebno je dizajniran kako bi uhvatio što više svetlosti kombinujući 16 piksela u jedan 2.56μm Ultra Pixel.

Glavni senzor ima i optičku stabilizaciju slike (OIS), koja pomaže sve negativne efekte podrhtavanja telefona prilikom snimanja kako bi slike i video snimci bili kristalno jasni.

Motorola edge 30 ultra poseduje i 50MP ultraširoki senzor kako bi u kadar moglo da stane više scene koja se slika i dobile slike izuzetno visokog kvaliteta.

Uz sve ovo, Motorola edge 30 ultra sa prednje strane ima 60MP kameru za zapanjujuće selfije visokog kvaliteta. U pitanju je jedna od najviših rezolucija koja je danas dostupna na nekom telefonu.

Edge 30 ultra Foto: Promo/ Motorola

Snapdragon 8+ Gen 1 mobilna platforma otvara vrata novoj eri premijum mobilne tehnologije zahvaljujući 5G, gejming i kamera tehnologijama koje donosi.

Motorola edge 30 ultra istog trenutka će reagovati na svaku vašu želju zahvaljujući 12GB LPDDR5 RAM memoriji i 256GB interne memorije.

Pritom, Motorolin novi premijum telefon transformiše standard za brzo punjenje. Sada možete da dobijete dovoljno energije za ceo dan korišćenja telefona nakon samo 7 minuta punjenja zahvaljujući neverovatnim 125W brzinama punjača. Stvari postaju još bolje, jer je edge 30 ultra opremljen i bežičnim mogućnostima punjenja do 50W, kako biste mogli da punite svoj telefon bez korišćenja kablova, ili drugi uređaj sa 10W bežičnim deljenjem baterije.

Edge 30 ultra poseduje i zapanjujuć 6.67 – inčni pOLED FHD+ beskrajni edge displej koji gotovo da nema okvir.

Kako biste saznali više, posetite www.lenovo.com ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaske

    25. decembar 2022 | 15:42

    Imam Moto edge 30 pro 12-256, odličan telefon za uložen novac, rame uz rame sa Samsungovim S22, i S+, koji su u duplo skuplji. Jedino o čemu ne treba pričati a to su ukusi, koji su različiti i o kojima se ne raspravlja.

  • Dado

    10. januar 2023 | 00:26

    Cena motorole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA