Vreme čitanja: oko 2 min.

Pokazujemo vam koliko je zaista dobra kamera na novom Huawei P60 Pro telefonu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova kamera sa automatskim podešavanjem blende omogućava vam da snimite, recimo, grad noću sa svim detaljima i bojama, čak i pri slabom osvetljenju

  • 1

Jeste li se ikada našli u situaciji gde želite da zabeležite prelep trenutak, ali vaš telefon jednostavno nije bio dovoljno dobar? Bez obzira na to da li ste na žurki sa prijateljima, uživate u prelepom pejzažu na odmoru ili pokušavate da uhvatite prvi korak vašeg deteta, kamera na vašem telefonu je često jedini alat koji imate pri ruci. Huawei P60 Pro je telefon dizajniran da uvek bude spreman za te momente, zahvaljujući impresivnom hardveru i inovativnom XMAGE sistemu.

Glavna kamera na poleđini Huawei P60 Pro telefona ima rezoluciju od 48 MP, sa mogućnošću menjanja otvora blende od f/1.4 do f/4.0, u zavisnosti od uslova osvetljenja. Zamislite da šetate gradom, svetla velegrada vam igraju oko glave, a vi želite da uhvatite tu atmosferu.

Ova kamera sa automatskim podešavanjem blende omogućava vam da snimite, recimo, grad noću sa svim detaljima i bojama, čak i pri slabom osvetljenju.

Pored toga, tu je i telefoto kamera od 48 MP sa otvorom blende f/2.1 i optičkom stabilizacijom slike. Recimo da ste na koncertu vašeg omiljenog benda, a želite da uhvatite momenat kada pevač skoči u vazduh. Zahvaljujući senzoru za pomeranje i optičkom zumu od 3.5x, možete da snimite taj momenat sa neverovatnom oštrinom i detaljima, čak i sa velike udaljenosti.

Huawei P60 Pro Foto: Marko Jovanović

Ultra širokougaona kamera od 13 MP sa otvorom blende f/2.2 omogućava vam da uhvatite čitavu scenu. Da li ste na prostranim planinama ili se divite prelepom zalasku sunca na plaži, ova kamera može da zabeleži svu lepotu pejzaža u jednoj fotografiji.

Huawei P60 Pro Foto: Marko Jovanović

Sa prednjom kamerom od 13 MP, Huawei P60 Pro pruža širokougaone selfije visoke rezolucije. Takođe, Huawei P60 Pro ima jedinstven XMAGE sistem, koji omogućava da vaše fotografije ožive sa neverovatnom oštrinom, detaljima i bojama. Ovaj sistem predstavlja kombinaciju hardvera i softvera koji su odgovorni za snimanje fotografija i video zapisa na ovom telefonu.

Dizajn kamere na Huawei P60 Pro je jedinstven kao i njegove mogućnosti. Izbočena kamera na poleđini uređaja daje mu prepoznatljiv izgled, dodajući još jedan element luksuza ovom vrhunskom uređaju.

Huawei P60 Pro Foto: Marko Jovanović

Huawei P60 Pro je više od pametnog telefona, on je prozor kroz koji možete beležiti, deliti i sećati se svih lepih trenutaka u životu. Bez obzira na to da li ste strastveni fotograf ili jednostavno želite da zabeležite svaki dragoceni trenutak, Huawei P60 Pro je tu da vam omogući da to učinite sa stilom i kvalitetom. Sve što vam je potrebno je vaša kreativnost, a Huawei P60 Pro će se pobrinuti za ostalo.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    27. jun 2023 | 18:59

    Huawei p60 pro je majstor mobilne fotografije!!! Ja sam impresionirana mogućnostima tog modela, makro režim rada i noćni režim rada omogućavaju da slike su kao profesionalne. Ako neko ipak želi da obradi slike, u AppGallery ima odgovarajuće aplikacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA