Vreme čitanja: oko 2 min.

Dizajn koji privlači pažnju i inovativni sistemi kamera: Huawei nova 11 čini da se istaknete

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uređaj dolazi u dve varijante, elegantnoj crnoj za ljubitelje nešto svedenijeg izgleda, dok je osvežavajuća mint varijanta kao stvorena za one koji vole da se istaknu u dinamičnom gradskom okruženju

  • 0
Huawei nova 11 Foto: Huawei/Promo

Tehnologija se konstantno razvija, ali u centru te trke ka inovacijama je Huawei, tehnološki gigant koji stalno podiže standarde. Uvek se trudeći da zadovolji potrebe savremenog korisnika, Huawei pruža sofisticirana tehnološka rešenja koja ne samo da nadmašuju očekivanja, već i iznova definišu šta je moguće. Jedan od najnovijih uređaja kompanije je Huawei nova 11, pametni telefon koji je više od tehnološkog uređaja - to je spoj tehnologije i umetnosti koji čini da se istaknete.

Estetika Huawei nova 11 telefona zaista oduzima dah. Super Star Orbit Ring dizajn je pravi primer sofisticirane obrade metala, nudeći jedinstven, prepoznatljiv izgled. Dizajn samog prstena na Super Star Orbit Ring-u savršeno oslikava spoj umetnosti i tehnologije kroz kombinaciju objektiva visoke definicije i nestvarne eterične estetike.

Uređaj dolazi u dve varijante, elegantnoj crnoj za ljubitelje nešto svedenijeg izgleda, dok je osvežavajuća mint varijanta kao stvorena za one koji vole da se istaknu u dinamičnom gradskom okruženju.

Huawei nova 11 Foto: Huawei/Promo

Jedan od glavnih aduta Huawei nova 11 modela je ultra-tanki dizajn. Sa OLED displejom dijagonale od 6.7 inča i stopom osvežavanja od 120 Hz, korisnicima je obezbeđen impresivan ekran za gledanje omiljenih sadržaja i igranje igara.

Ne treba zaboraviti da dizajn nije jedini faktor koji određuje kvalitet mobilnog uređaja. Huawei nova 11 ima kameru koja je istinski revolucionarna. Ultraširokougaona prednja kamera od 60 megapiksela pruža impresivan spektar mogućnosti za fotografisanje, od grupnih selfija do snimaka u slabijem osvetljenju. Svaka fotografija je kristalno čista, sa izvanrednom reprodukcijom boja.

Zadnja kamera takođe nudi izuzetne mogućnosti. Huawei nova 11 je opremljen sa Ultra Vision kamerom od 50 megapiksela i ultra-širokougaonom makro kamerom od 8 megapiksela. Kroz korišćenje naprednih tehnologija poput XD Portrait algoritma, postižu se kristalno čisti i živopisni portreti.

Ovaj uređaj donosi širok asortiman modova fotografisanja, omogućavajući vam da zabeležite svaki dragoceni trenutak. AI Snapshot obezbeđuje brzo i precizno snimanje svih vaših aktivnosti, dok makro kamera pruža mogućnost za pravljenje visokodetaljnih fotografija čak i kada je subjekat na samo 2 cm udaljenosti. Sve ove napredne mogućnosti kamere Huawei nove 11 otvaraju vrata za ljubitelje fotografije i kreatore sadržaja da izraze svoju kreativnost do punog potencijala.

Huawei nova 11 Foto: Huawei/Promo

Iza izvanrednog dizajna i kamere, leži snažna baterija kapaciteta 4500 mAh. Ova baterija pruža dovoljno snage za celodnevno korišćenje, čak i pri intenzivnijim radnjama. Takođe, opcija za brzo punjenje omogućava punjenje do 50% za samo 15 minuta, čime se Huawei nova 11 pokazuje kao idealan saveznik za urbanu svakodnevicu.

Od 10. jula, Huawei nova 11 je dostupan u Srbiji. Možete ga pronaći u prodavnicama provajdera A1 i Gigatronu, po ceni od 79.999 rsd. Ovaj impresivni uređaj donosi sofisticirani dizajn, napredne funkcije kamere i snažnu bateriju, pružajući korisnicima ne samo superioran uređaj, već i stilski element koji odražava njihov sofisticirani ukus.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA