Vreme čitanja: oko 1 min.

Loše vesti za Apple korisnike: Do ovih uređaja će biti najteže doći

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poteškoće proizlaze iz upotrebe novog procesa proizvodnje koji ima za cilj smanjenje veličine okvira ekrana

  • 3
epl, apple Foto: Apple Inc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prema najnovijim informacijama, iPhone 15 Pro i posebno iPhone 15 Pro Max biće dostupni u vrlo ograničenim količinama nakon lansiranja u septembru. Izgleda da su problemi u proizvodnji ekrana kompanije LG Display uzrok ove situacije, piše GSM Arena.

Poteškoće proizlaze iz upotrebe novog procesa proizvodnje koji ima za cilj smanjenje veličine okvira ekrana. Apple se suočio sa sličnim problemima kod nekih Apple Watch modela u prošlosti.

Ekrani koje LG Display proizvodi za iPhone 15 Pro, a naročito za Pro Max, ne prolaze testove pouzdanosti tokom procesa spajanja ekrana sa metalnom školjkom telefona. Apple je trenutno u procesu modifikacije dizajna LG Display ekrana kako bi prošli pomenute testove. Kompanija se takođe oslanja na ekrane koje proizvodi Samsung.

Bez obzira na ove napore, izveštaji sugerišu da će nedostatak uređaja biti izražen odmah nakon lansiranja. Najteže će biti doći do modela iPhone 15 Pro Max, a zatim i do Pro modela.

Prethodni izveštaj je sugerisao da bi Apple mogao odložiti lansiranje za nekoliko nedelja, ali ove nove informacije protivreče toj tvrdnji, podržavajući teoriju o oskudici. U svakom slučaju, evidentno je da problemi sa ekranima utiču na planove kompanije Apple za lansiranje novih modela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    22. jul 2023 | 08:26

    Зар избацивање нових модела једном годишње није мало бизарно и губи сваки смисао! Разумем потребу за профитом , али правити моделе за , практично једнократну употребу, уз цене какве су , постаје бесмислено!

  • Vlada

    22. jul 2023 | 09:41

    Jos jedan razlog da kosta preko 2000€. Izgubili su razum u svojij alavosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA