≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li iPhone 14 serija ima probleme sa baterijom? Korisnici se žale nakon samo 11 meseci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Treba naglasiti da ovaj problem ne pogađa sve korisnike jednako

  • 0
iPhone 14 baterija Foto: Hadrian / Shutterstock.com

iPhone 14 i iPhone 14 Pro modeli, lansirani 16. septembra 2022. godine, suočavaju se sa žalbama korisnika zbog slabljenja baterija. Veliki broj korisnika već sada, manje od godinu dana od lansiranja, prijavljuje da njihove baterije pokazuju znake degradacije.

Poslednjih nekoliko nedelja, društvene mreže preplavljene su izveštajima korisnika koji se žale na performanse baterija svojih iPhone 14 uređaja. Ne samo da korisnici izveštavaju o skraćenom veku baterije, već i o lošem stanju zdravlja baterije koje njihovi uređaji prikazuju. Nakon samo 11 meseci korišćenja, neki korisnici beleže vrednosti zdravlja baterije ispod 90%, piše PhoneArena.

Treba naglasiti da ovaj problem ne pogađa sve korisnike jednako. Dok neki korisnici prijavljuju zdravlje baterije od 95%, drugi beleže značajno niže vrednosti koje će se, kako se očekuje, nastaviti da pogoršavaju.

Što se tiče mogućih uzroka ovog problema, neki korisnici spekulišu da bi izuzetno vruće leto u nekim delovima sveta moglo biti odgovorno. Drugi veruju da baterije možda nisu proizvedene na uobičajenom nivou kvaliteta. Bez obzira na uzrok, izgleda da će mnogi vlasnici iPhone 14 uskoro morati da zamenjuju baterije, osim ako se ne odluče za prelazak na novije modele iPhone 15 ili iPhone 15 Pro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA