Vreme čitanja: oko 2 min.

7 stvari koje Motorolu edge 40 čine odličnom kupovinom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zahvaljujući elegantnom kućištu koje krasi bezgranični displej, uz Motorolu edge 40 stil vas prati na svakom koraku

  • 0
Motorola edge 40 Foto: Promo/ Motorola

Pored izuzetnog dizajna, Motorola edge 40 dolazi sa brojnim naprednim specifikacijama kao što je zakrivljen ekran, IP68 sertifikacija koja garantuje otpornost na vodu i prašinu, brzo punjenje i 50MP sistem kamera.

Ono što posebno izdvaja Motorolu edge 40 od konkurencije je i preporučena cena od 50.000rsd koja je čini izuzetnom kupovinom za sve koji cene jedinstven dizajn, kvalitet izrade i specifikacije koje garantuju dugoročno korišćenje bez ikakvog usporavanja uređaja.

Fluidan dizajn i zaštita od potapanja u vodu

Predivno dizajniran za maksimalno korisničko iskustvo i premijum osećaj korišćenja, Motorola edge 40 dolazi i sa IP68 sertifikacijom koja ovaj telefon štiti od potapanja u vodu.

Motorola edge 40 Foto: Promo/ Motorola

50MP kamera sistem i f/1.4 otvor blende

Zabeležite zapanjujuće fotografije u svim svetlosnim uslovima zahvaljujući optičkoj stabilizaciji i najširoj blendi koja se danas može pronaći na jednom telefonu.

Široka blenda prima 64% više svetlosti za unapređene performanse u uslovima lošeg osvetljenja kako bi svaka fotografija ispala baš onako kako ste zamislili.

Zahvaljujući najnaprednijim kamerama, možete da istražujete svoju kreativnost bez granica.

Pored glavne kamere, tu je još i 13MP ultraširoki senzor koji vam omogućava da slikate 3x više pozadine nego što je to slučaj sa standardnim objektivom, ili se maksimalno približite onome što slikate kako biste zabeležili čak i najsitnije detalje zahvaljujući Macro Vision opciji.

Motorola edge 40 Foto: Promo/ Motorola

Munjevito 68W brzo punjenje

Zahvaljujući izuzetnom TurboPower brzom punjenju, Motorola edge 40 vam može pružiti ceo dan korišćenja nakon samo 10 minuta punjenja baterije. Dodatna prednost je i 15W opcija bežičnog punjenja telefona kako biste imali maksimalnu slobodu u svakom trenutku.

Bezgraničan displej + Dolby Atmos audio

Oživite omiljene filmove, pesme, igre, video pozive i serije zahvaljujući 6.55-inčnom pOLED displeju sa ultra-brzim 144Hz osvežavanjem ekrana i multidimenzionalnom stereo zvuku koju pruža Dolby Atmos tehnologija.

Moćne performanse

Uživajte u glatkom gejmpleju, video snimcima visoke rezolucije i brzom prenosu podataka uz najnoviji MediaTek Dimensity 8020 čipset uparen sa 8GB najbrže radne memorije.

Motorola edge 40 Foto: Promo/ Motorola

Oslobodite svoju kreativnost i pun potencijal telefona uz Ready For

Lako se bežičnim putem povežite sa televizorom i igrajte igre na velikom ekranu, učestvujte na video pozivima i koristite aplikacije sa telefona na velikom ekranu.

Čist Android

Uživajte u Android operativnom sistemu baš onako kako je Google zamislio, bez dupliranih i nepotrebnih aplikacija koje opterećuju sistem i usporavaju rad telefona zbog većeg trošenja resursa.

Kako biste saznali više, posetite www.lenovo.com ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA