Vreme čitanja: oko 3 min.

Novi uređaji kompanije TECNO pokazuju spoj vrhunske mode i tehnologije

Vreme čitanja: oko 3 min.

Inovativni tehnološki brend Tecno lansirao je dva nova proizvoda – svoj prvi premijum telefon na preklop pod nazivom Phantom V Flip 5G i izuzetan MEGABOOK T1 2023 laptop dijagonale ekrana 14 inča – na posebnom događaju u Singapuru

  • 0
TECNO Event Foto: Promo/ TECNO

Celokupan događaj osmišljen je kako bi proslavio legendarnu estetiku i moćne inovacije koje kompanija Tecno donosi sa svojim uređajima.

Smela fuzija mode i tehnologije

Oživljavajući predanost elegantnim inovacijama i vrhunskom dizajnu, poseban događaj u Singapuru, pod nazivom Flip In Style, spojio je svetove luksuza i najnovije tehnologije.

-Vođeni našom Go Premium strategijom, ne prestajemo sa potragom za novim tehnologijama i najelegantnijim tehnološkim kreacijama. Od revolucionarnih telefona sa savitljivim ekranima do vizionarskih koncept telefona i umetničkih izražaja tehnologije u saradnji sa globalnim umetnicima, naši uređaji oslikavaju naš jedinstven pristup koji oblikuje svetliju budućnost za čovečanstvo - izjavio je tokom događaja Jack Guo, generalni menadžer kompanije Tecno.

TECNO Event Foto: Promo/ TECNO

Na događaju je govorio i Olivier Mass, Chief launch Officer kompanije Tecno, a njegove reči udahnule su život predstavljenim uređajima.

Kao cenjeni partner kompanije Tecno, Hari Tharmakumar (ASEAN Channel Sales Lead), takođe se osvrnuo na stratešku vezu koju su dve kompanije ostvarile, ali i predstavljene proizvode.

Mode svakako nije nedostajalo na ovom Tecno događaju, a pažnju svih skrenula je revija tokom koje je predstavljen novi PHANTOM V Flip 5G smartfon. Ova modna revija je na najbolji način pokazala uspeh kompanije Tecno u stvaranju uređaja koji ne izgleda samo kao premijum tehnološki proizvod, već je ujedno i moćan modni izraz za sve koji su u potrazi sa savršenim spojem forme i funkcije.

Pored modne revije, svi prisutni imali su priliku da isprobaju PHANTOM V Flip 5G unutar posebne demo zone koje je pored uređaja, nudila i pogled na posebno dizajnirane maske za ovaj telefon koje su kreirane sa ciljem da korisnici svoj telefon koriste sa stilom.

TECNO Event Foto: Promo/ TECNO

Zaljubljenici u tehnologiju dobili su priliku i da istraže širok spektar TECNO smartfona i AioT. Od PHANTOM V Flip 5G i PHANTOM V FOLD telefona sa savitljivim ekranom, do CAMON 20 umetničkih uređaja, MEGABOOK laptopova i TRUE 1 Earbuds slušalica, svi posetioci događaja u Singapuru mogli su da isprobaju izuzetnu ponudu jedinstvenih proizvoda kompanije TECNO.

Dva nova uređaja koja se savijaju sa stilom

PHANTOM V Flip 5G je prvi telefon na preklop kompanije Tecno i njen najnoviji premijum uređaj sa savitljivim ekranom. Nakon izuzetnog uspeha koji je ostvario PHANTOM V Fold, novi telefon je rezultat konstantnog istraživanja novih formi savitljivih uređaja za publiku željnu korišćenja novih premijum uređaja.

Konstrukcija na preklop novog uređaja donosi nove mogućnosti kada je fotografija u pitanju zahvaljujući 64MP RGBW glavnoj kameri sa Ultra Sensitive Sensor tehnologijom, 32MP Dual-flash Autofocus prednjoj kameri i inovativnom FreeCam kamera sistemu.

TECNO Event Foto: Promo/ TECNO

Na prednjoj strani telefona smešten je upečatljivi zaobljeni spoljni ekran koji život korisnika čini zabavnijim i lakšim, dok ultra-veliki ravan unutrašnji ekran isporučuje izuzetne mogućnosti na koje smo navikli od standardnih premijum telefona.

Kao veliko priznanje ovom vizionarskom dizajnu, PHANTOM V Flip 5G već je nominovan za German Design nagrade.

TECNO MEGABOOK T1 2023 14-inčni laptop dizajniran je za ekstremnu prenosivost bez žrtvovanja performansi. U pitanju je najlakši 14-inčni laptop na svetu opremljen baterijom kapaciteta 75Wh. Uz izuzetno tanko kućište debljine svega 14.8mm i težinom od 1.39kg sa autonomijom od 18.5 sati, MEGABOOK T1 2023 14inch predstavlja idealan izbor za sve kreativce koji su stalno u pokretu.

Uz Startrail Phantom dizajn, koji je ovenčan čuvenom Red Dot nagradom za dizajn, novi laptop isporučuje nezaboravan dizajn i zapanjujuću estetiku u Monet Violet boji, uz neosetnu integraciju u TECNO AioT ekosistem.

TECNO Event Foto: Promo/ TECNO

"Go Premium" strategija pomera granice dizajna

Dva nova uređaja lansirana na posebnom događaju u Singapuru predstavljaju rezultat posvećenosti revolucionarnom dizajnu kompanije TECNO kada su u pitanju estetika i tehnologija. Cilj kompanije oduvek je bio podizanje premijum iskustva korišćenja njenih uređaja na nov nivo – što je i cilj "Go Premium" strategije.

Ova posvećenost budućnosti tehnoloških uređaja ogleda se i u velikim investicijama na polju istraživanja i razvoja u svim fazama kreiranja novih uređaja, uključujući tu i telefone na preklop.

Kao brend okrenut i posvećen korisnicima sa ciljem da ispuni sva njihova očekivanja, TECNO je u proteklih godinu dana predstavio dva nova uređaja sa savitljivim ekranom – PHANTOM V Fold i PHANTOM V Flip 5G.

Inovativni pristup i dizajn kompanije TECNO krunisan je brojnim nagradama, a zahvaljujući "Go Premium" strategiji, kompanija će nastaviti da unapređuje svoje uređaje i vodi konstantan dijalog sa korisnicima širom sveta kako bi dodatno proširila svoju inovativnu ponudu u skladu sa njihovim željama i potrebama.

Za više informacija o kompaniji, posetite zvaničan TECNO sajt.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA