≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

iPhone 15 serija zvanično lansirana u Srbiji: iSTYLE i Seka Aleksić otvorili novo poglavlje u Ušću

Vreme čitanja: oko 3 min.

Jutros je u tržnom centru Ušće zvanično predstavljena nova Apple iPhone 15 serija, a događaju je prisustvovala i pevačica Seka Aleksić koja je javno izrazila svoje dugogodišnje poverenje u Apple proizvode

  • 3
iPhone 15 lansiranje iSTYLE Foto: Alex Dmitrović

Danas je bio važan dan za ljubitelje tehnologije u Srbiji. U tržnom centru Ušće, iSTYLE, zvanični Apple partner za Srbiju, održao je lansiranje koje je privuklo veliki broj zainteresovanih. Na događaju, koji se odigrao jutros, predstavljena je nova iPhone 15 serija, ali i drugi Apple uređaji, uključujući Mac računare, iPad uređaje i raznovrsne dodatke.

Seka Aleksić je na događaju prva zamenila svoj prethodni model iPhone uređaja za novi iPhone 15, zahvaljujući mogućnosti "staro za novo" koja je dostupna svim potrošačima u iSTYLE prodavnicama.

Ona je istakla da je, kao dugogodišnji partner iSTYLE-a, oduševljena mogućnostima koje novi uređaji donose i dodala da će joj novi iPhone 15 biti od velikog značaja za privatne i profesionalne aktivnosti.

iPhone 15 lansiranje iSTYLE Foto: Alex Dmitrović

Takođe, za sve posetioce radnje organizovan je interaktivni workshop, u okviru kog su profesionalni fotograf Andrej Mihailović i travel blogerka Milica Vuković pokazali sve mogućnosti novih uređaja i kamere, kao i trikove za postizanje najboljih fotografija.

Pored nove serije iPhone 15 telefona, velika novost je da su na našem tržištu od danas dostupni i Apple Watch Ultra 2 i Apple Watch serija 9, koji su prvi karbonski neutralni proizvodi Apple-a. Ova odluka predstavlja ključni korak kompanije ka očuvanju i zaštiti životne sredine.

iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max: Savršena opcija za profesionalce

Za korisnike koji traže vrhunsko iskustvo uređaji iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max dolaze sa najnaprednijim kamerama do sada, uključujući ProRAW i ProRes video snimanje. Istovremeno, super Retina XDR displej s ProMotion tehnologijom pružaju spektakularno vizuelno iskustvo, dok A17 Bionic čip osigurava izvrsne performanse uz optimizaciju baterije.

iPhone 15 lansiranje Foto: Telegraf.rs

Ono što ove uređaje čini posebnim su pre svega i kućište od titanijuma sa s PVD premazom, zahvaljući čemu predstavljaju kombinaciju izuzetne čvrstoće i elegantnog izgleda. Novi iPhone 15 Pro i Pro Max imaju i Action Button koji se nalazi sa strane uređaja, olakšavajući korisnicima pristup različitim funkcijama kao što su kontrole zvuka, svetlo, kamera i Live Speech. Kamere na ovim modelima su takođe vrhunske, s glavnim senzorom od 48 MP i mogućnošću automatskog detektovanja portreta.

iPhone 15: Spoj stila i vrhunskih performansi

Višestruke mogućnosti donose i iPhone 15 i iPhone 15 Plus, koji pored kompaktnog i elegantnog kućišta, imaju A16 Bionic čip koji pruža izvanrednu brzinu obrade podataka uz energetsku efikasnost. Retina XDR zaslon s ProMotion tehnologijom osigurava živopisnu grafiku i glatku interakciju s uređajem. Kućište iPhonea 15 je zaobljenije, obezbeđujući veću udobnost korišćenja, dok zaštita keramičkim slojem osigurava trajnost.Glavni senzor kamere ima 48 megapiksela i f/1.6 otvor blende, poboljšavajući noćnu fotografiju i HDR fotografisanje. I ovaj model pokrećei A17 Bionic Pro čip koji donosi izvanredne performanse, dok je poboljšana energetska efikasnostSoC s potpuno novim "pro-class" GPU-om. Ovaj čip donosi izvanredne performanse, ističući se kao najmoćniji mobilni SoC na tržištu.

Svi modeli iz iPhone 15 serije podržavaju 5G mrežu, uz nadogradnju sigurnosti putem Face ID-a i najnoviji iOS 17 operativni sistem s brojnim novitetima i unapređenjima.

Apple Watch Ultra 2 i Apple Watch serija 9

Apple Watch Ultra 2 je opremljen istim S9 SiP čipom kao i Serija 9, što korisnicima omogućava da koriste Siri bez potrebe za internet vezom, slično kao na Serija 9 modelima. Osim toga, novi Watch Ultra 2 dolazi s impresivnom osvetljenošću displeja, dok je značajno unapređeno i trajanje baterije.

iPhone 15 lansiranje Foto: Telegraf.rs

Nova mogućnost koju donosi watchOS 10 i Apple Watch 9 naziva se "Double Tap". Pomoću ove praktične funkcije, možete brzo izvršiti osnovne radnje, kao što su odgovaranje na pozive ili odbijanje istih, jednostavnim dvostrukim tapkanjem na ekranu. Novi Apple Watch 9 pokreće snažan S9 SoC (System on Chip) čip, koji je za 60% brži od prethodne generacije.

Novi Apple-ovi proizvodi donose niz tehnoloških inovacija koje će korisnicima omogućiti bolje iskustvo u korišćenju mobilnih uređaja i pametnih satova. S većim brzinama, osvetljenjem ekrana i poboljšanim specifikacijama kamere, Apple i ovog puta postavlja standarde u industriji pametnih uređaja.

Događaj je bio odlična prilika da se skrene pažnja na sveobuhvatnost Apple ekosistema, čije je prisustvo u Srbiji sve veće zahvaljujući partnerstvu sa iSTYLE-om. Iz kompanije ističu da je potražnja za Apple uređajima u Srbiji u stalnom porastu i da su posebno ponosni na lansiranje nove iPhone 15 serije koja obećava postaviti nove standarde u mobilnoj industriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ТоХ

    29. septembar 2023 | 13:59

    Велике су то паре за тако нешто у данашње време,а и најбитнија ставка увек била,због чега ти треба,ако ти завршава посао ок,ал ако га купиш да би га као носио и био у фазону,е то је онда велики проблем у глави,а има и израз за то,генерално смо постали робови технике којој нема краја....

  • Daca

    29. septembar 2023 | 13:19

    Šta bi sa ovom nesuđenom frizerskom?! Postala promotera ajfonovih telefona!

  • nema smisla

    29. septembar 2023 | 15:15

    jk nije nastupala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA