≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neki iPhone modeli se misteriozno isključuju tokom noći

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neki korisnici su primetili da su morali da unesu šifre ujutru, što je pokazatelj da se iPhone ponovno pokrenuo ili isključio tokom noći

  • 3
iPhone 15 Foto: Niks Evalds / Shutterstock.com

Misteriozni problem uzrokuje da se nekoliko modela iPhone-a privremeno isključuje tokom noći, zbog čega korisnici mogu ostati bez alarma i drugih funkcija uređaja. Na Redditu je pokrenuta rasprava o ovom pitanju, gde su korisnici delili svoja iskustva sa alarmima i neočekivanim isključenjima uređaja.

Jedan korisnik Reddita se požalio da se dva odvojena alarma na njegovom iPhone-u nisu aktivirala. Ostali korisnici su izneli slične tvrdnje, a neki od njih su primetili da se problem može povezati sa gašenjem iPhone-a tokom noći. "Proverite podešavanja baterije i vidite da li postoji praznina tokom noći. Juče se mnogo iPhone-a isključilo na nekoliko sati tokom noći. U mom slučaju, telefon se ponovno uključio minut pre alarma", kaže jedan komentar na Redditu.

Dodatno, neki korisnici su primetili da su morali da unesu šifre ujutru, što je pokazatelj da se iPhone ponovno pokrenuo ili isključio tokom noći. Portal 9to5Mac je ranije ove nedelje istakao ove probleme, a slična iskustva su podelili i korisnici na forumima MacRumors.

Moguće je proveriti da li se vaš iPhone isključio tokom noći otvaranjem aplikacije za podešavanja, navigacijom do odeljka za bateriju i pregledom statusa punjenja tokom poslednja 24 sata. Ako postoji praznina, to znači da je iPhone bio isključen određeno vreme.

Problem se najčešće javlja kod modela iPhone 15, ali utiče i na druge uređaje, što sugeriše da je možda problem u verziji iOS-a 17.0.3. Apple još nije komentarisao ovu situaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    12. oktobar 2023 | 12:36

    Meni se pre dva dana to desilo. Probudio se pre alarma, podignem telefon da vidik koliko je satu i vidim da treba da unesem sifru

  • Zvezdara

    12. oktobar 2023 | 13:21

    Upravo jutros ova situacija.

  • Keroj

    13. oktobar 2023 | 17:17

    Moj se ukljucuje tokom noci. Ugasim ga i vidim da je upaljen ujutru/13

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA