Vreme čitanja: oko 1 min.

Samsung izdao devetu One UI 6 beta verziju za Galaxy S23, stabilna verzija se očekuje sledeće nedelje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uprkos ranijim najavama o završetku beta faze, Samsung izdao devetu beta verziju One UI 6 kako bi ispravili preostale bagove pre lansiranja stabilne verzije za Galaxy S23

  • 0
Mobilni telefon Samsung S23 Foto: Tanjug/AP

Samsung je iznenadio korisnike izdavanjem devete beta verzije svog One UI 6 korisničkog interfejsa za seriju Galaxy S23. Ova beta verzija, koja je bazirana na Androidu 14, trenutno je dostupna korisnicima u SAD-u, Velikoj Britaniji i Nemačkoj. Očekuje se da će uskoro biti proširena na još devet zemalja.

Ova najnovija beta verzija ima oznaku firmware-a koja završava sa ZWJM i zahteva preuzimanje od približno 420MB. Dolazi sa Androidovim sigurnosnim paketom za oktobar 2023. i nizom ispravki bagova radi poboljšanja ukupne stabilnosti sistema.

Iako je juče moderator Samsung Members zajednice izjavio da neće biti novih beta verzija, osim ako se pojave ozbiljni problemi, ovaj potez ukazuje na to da je kompanija ipak prepoznala nekoliko problema koji su zahtevali dodatne ispravke, prenosi Benchmark.rs.

Distribucija stabilne verzije One UI 6 se očekuje već sledeće nedelje. Ovaj poslednji razvoj događaja mogao bi da utiče na korisnike koji nisu u beta programu, jer će morati da sačekaju nešto duže da isprobaju najnovije funkcije i ispravke.

Ovo je još jedan dokaz posvećenosti Samsunga prema kvalitetu i stabilnosti softvera, s obzirom da kompanija nastoji da pruži korisnicima najbolje moguće iskustvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA