Vreme čitanja: oko 2 min.

Nova Moto Unplugged aplikacija vam pomaže da više uživate u životu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Motorola je i zvanično predstavila Moto Unplugged, novo inovativno softversko iskustvo koje vam pomaže da uspostavite bolji balans u životu

  • 0
Moto Unplugged Foto: Promo/ Motorola

Motorola je i zvanično predstavila Moto Unplugged, novo inovativno softversko iskustvo koje vam pomaže da uspostavite bolji balans kada su tehnologija i svet oko vas u pitanju - tako što uklanja sve distrakcije sa telefona kada vam je to potrebno.

Smartfoni nam omogućavaju da budemo povezani sa svim bitnim stvarima, međutim, ponekad nam je potrebno vreme samo za sebe, bez ikakvih smetnji.

Ovo je ujedno i rezultat istraživanja tokom kojih je Motorola primetila potrebu korisnika, pogotovo onih mlađih, da se povremeno isključe i ostvare bolju vezu sa svojim telefonima kako bi mogli da se više posvete stvarima koje se oko njih dešavaju.

Moto Unplugged Foto: Promo/ Motorola

Kako bi ostvarila te želje, Motorola je predstavila novo softversko iskustvo, Moto Unplugged, koje je dizajnirano sa željom da vam, kada je to potrebno, pruži pauzu od svih distrakcija koje telefon može da izazove.

Moto Unplugged aplikacija kreirana je kako bi osnažila korisnike i pružila im priliku da sami odluče kada žele da se isključe iz digitalnog i posvete analognom svetu.

Nova aplikacija vam nudi opciju aktiviranja posebnog moda koji nudi mogućnost da sami odredite kada ćete napraviti pauzu i na koji način. Možete da odaberete aplikacije čije notifikacije će i dalje imati pristup telefonu tokom pauze, kao i one kojima će to biti zabranjeno.

Kada odlučite da vam je potrebna pauza, sve što treba da uradite jeste da odaberete vremenski rok u kom će odabrane aplikacije biti "uspavane", i započnete svoju digitalnu pauzu.

Moto Unplugged Foto: Promo/ Motorola

Kako biste izbegli bilo kakvo ometanje tokom radnog vremena, Moto Unplugged će vam pružiti i mogućnost da pristupite samo mejlu ili Microsoft Teams aplikaciji, dok će sve ostale aplikacije koje vam bespotrebno troše dragoceno vreme biti nevidljive određeni vremenski period za koji se vi odlučite.

Naravno, sve ovo možete sa aplikacijama uraditi i kada niste na poslu, kako biste imali više vremena za omiljene aktivnosti i osobe u svom životu.

Na ovaj način, možete uživati u bitnim trenucima oko vas, a da niste potpuno isključeni iz digitalnog sveta.

Moto Unplugged aplikacija već sada je dostupna za model razr 40 ultra, a uskoro će moći da se preuzme i sa drugih Motorola uređaja.

Moto Unplugged Foto: Promo/ Motorola

Kako biste saznali više, posetite www.lenovo.com ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA